Verbind je met ons

HomePremier League

Man U niet kansloos tegen de Reds indien Rashford fit raakt

Liverpool-FC---Manchester-United---Premier-League---betFIRST

De North West Derby tegen Manchester United is voor Liverpool het startschot van een duizelingwekkende vier competitiewedstrijden in veertien dagen. Als de Reds die periode goed doorkomen, dan kan de titel hen bijna niet meer ontsnappen.

Liverpool is duidelijk een maat te groot voor de Premier League, maar ze moesten in bijna driekwart van hun thuismatchen minstens een doelpunt toestaan. Pas in de laatste drie matchen op Anfield tegen Watford (2-0), Wolverhampton (1-0) en Sheffield United (1-0) kon Alisson Beck een clean sheet houden. Sinds het doelpunt van Everton-spits Richarlison op 4 december heeft Liverpool zelfs al 585 minuten geen doelpunt meer geïncasseerd.

Momenteel is er in Engeland een speler die de verdediging van Liverpool kan verschalken: Marcus Rashford. En laat de 23-jarige spits net nu kampen met een vervelende rugblessure. In alle competities samen zit de aanvaller al aan negentien doelpunten in 31. Met zijn veertien stuks in de Premier League, vier meer dan Mohamed Salah, zit hij topschutter Jamie Vardy op de hielen. In oktober scoorde Rashford nog het openingsdoelpunt op Old Trafford en twee seizoenen geleden was hij met met twee doelpunten matchwinnaar in wat de laatste zege is van Manchester tegen Liverpool.

Beide teams scoren @ 1.62
Meer dan 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.80

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Premier League