Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wie wint deel één van de Milanese derby tussen AC en Inter in de Coppa Italia?

AC Milan-Inter

Aankomende week staan de heenwedstrijden van de halve finales in de Coppa Italia op het programma. Dinsdag om 21h krijgen we de Milanese derby.

Het is AC Milan dat in San Siro het Inter van Simone Inzaghi mag ontvangen. Na de verloren kwartfinale van vorig jaar wil AC Milan dit jaar in eigen huis al een optie nemen op de finale.

De beste tips om te wedden op deze derby vind je hieronder. Weet dat live wedden mogelijk is op deze clash tussen AC Milan & Internazionale maar ook de klassieke pre-match weddenschappen zijn uiteraard beschikbaar.

Zegeviert rood-zwart?

Beide ploegen uit de Italiaanse modestad verkeren in een afwisselende vorm. Bij AC Milan loopt het, met negen punten uit zijn laatste vijf wedstrijden, redelijk. Terwijl er bij Inter niets lijkt te lukken.

Voor de Nerazzurri is een crisis niet ver weg, na de verloren thuisderby wist de ploeg van Simone Inzaghi niet meer te winnen. Terwijl het rode deel van de stad net veel vertrouwen haalde uit die gewonnen derby.

In de vorige ronde van de Italiaanse beker leidde Olivier Giroud zijn club met twee doelpunten naar een makkelijke 4-0 zege tegen Lazio.

Stefano Pioli hoopt dan ook dat de fans zijn AC Milan naar de overwinning schreeuwen om zo met een goed gevoel de terugwedstrijd in april aan te vatten.

AC Milan pakt de overwinning (notering van 3.10)

 

Hoge torens.

Met Edin Džeko, Stefan de Vrij, Milan Skriniar en Alessandro Bastoni heeft Inter een enorm wapen op stilstaande fases.

Vrije trappen en hoekschoppen maken dan ook deel uit van de spelaanpak van de Nerazzurri. Inter probeert iedere wedstrijd opnieuw zeer aanvallend voetbal op de mat te brengen.

Daar horen ook veel voorzetten van de flankspelers bij. Veel van die voorzetten leiden tot hoekschoppen. Zo veroverde Inter in zijn laatste drie wedstrijden telkens minstens zeven corners.

Ook in de laatste onderlinge duels tegen AC Milan behalen ze steeds meer dan zes hoekschoppen.

Deze wedstrijd achten wij de kans zeer groot dat de ploeg van Simone Inzaghi meer dan vijf corners weet af te dwingen.

Inter minstens 6 hoekschoppen (notering van 2.10)

 

Must See

More in Voetbal