Verbind je met ons

HomeTennis

Wedden op tennis: WTA Dubai 2024

WTA Dubai

Het is bijna tijd voor het WTA toernooi in Dubai, ook wel bekend als ‘Dubai Duty Free Tennis Championships’. Dit is een toonaangevend WTA 1000 toernooi dat jaarlijks plaats in, niet geheel verrassend, Dubai.  Het toernooi wordt gespeeld op hardcourt en biedt dit jaar een prijzenpot van maar liefst $3,211,715. Met een indrukwekkende line-up van 64 speelsters in het enkelspel, staat het WTA Dubai 2024 toernooi garant voor een spektakel van wereldklasse. Het evenement, dat de Middle East swing van de WTA Tour, is een ware sterrenparade met topnamen zoals Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Jessica Pegula, Caroline Garcia, Coco Gauff en Maria Sakkari.

Ben je op zoek naar een vertrouwde plek voor je online tennisweddenschappen in België? Dan streef je ongetwijfeld naar de meest gunstige odds. Gelukkig biedt betFIRST top odds voor alle grote sportgebeurtenissen. 

Voorbeschouwing Dubai Duty Free Tennis Championships

De editie van 2024 van het WTA Dubai gaat van start op 18 februari met de eerste ronde en eindigt op 24 februari metw de finale. Het wordt gehouden in het Dubai Duty Free Tennis Stadium, vroeger bekend als de Aviation Club. Dit jaar viert het toernooi zijn 24e editie en heeft daarmee een rijke historie.

De 1000 punten die te verdienen zijn kunnen cruciaal zijn voor wie het jaar afsluit als de begeerde nummer 1 van de wereld. Daarom hebben de meeste speelsters hun deelname al aangekondigd. Helaas hebben ook een aantal grote namen zich moeten afmelden voor deze editie. Zo ook Jessica Pegula, de huidige nummer 4 in het enkelspel en voormalig nummer 1 in het dubbelspel, kampt met een nekblessure. Pegula was ook niet aanwezig in Doha, waar ze vorig jaar runner-up was. Ook Madison Keys zal door een schouderblessure niet deelnemen in Dubai. Fans die uitkeken naar tweevoudig Wimbledon-kampioene Petra Kvitova en Belinda Bencic, zullen teleurgesteld zijn omdat beiden met zwangerschapsverlof zijn.

Favorieten en Wedtips WTA Dubai 2024

De titelverdediger Barbora Krejcikova, die vorig jaar verrassend nummer 1 van de wereld Iga Swiatek versloeg is er niet bij. We gaan dus sowieso een nieuwe winnaar zien. Aryna Sabalenka, die net haar tweede Australian Open-titel won, is in topvorm. De Wit-Russische, die geen enkele set verloor in Melbourne Park, lijkt de favoriet, vooral als spelers als Swiatek en Coco Gauff niet op dreef komen.

We zien ook andere topspelers die na een periode van mindere prestaties weer in vorm komen. Voormalig Wimbledon-kampioene Elena Rybakina herstelde zich na het verliezen van de langste tiebreak in een Grand Slam in de tweede ronde van de Australian Open 2024. Ze herpakte zich snel en won de Abu Dhabi Open. Een nog grotere verrassing is de viervoudig major-kampioene Naomi Osaka. De Japanse superster keerde een maand geleden terug op de professionele tour na zeven maanden geleden te zijn bevallen van haar dochter. Ze behaalde haar beste resultaat in twee jaar op de Tour door de kwartfinales van de Qatar Open in Doha te bereiken. Verrassend genoeg heeft Osaka aangekondigd zich ook terug te trekken uit het kampioenschap! en helaas gaan we haar dus niet in actie zien.

Wil je gaan wedden op de WTA Dubai?

WTA Dubai

Dan ben je vast op zoek naar goede tennis wedtips. De belangrijkste wedtip is natuurlijk om goed onderzoek te doen en daar ben je nu al mee bezig, dus je bent op de juiste weg.

Als we kijken naar de favorieten voor de overwinning, kijk dan eens naar Sabalenka, Rybakina en Swiatek. Als deze vrouwen hun beste spel laten zien in de komende weken, grote kans dat een van hen nog een titel in Dubai wint.

Voor de ultieme tenniservaring en de mogelijkheid om live in te zetten op de WTA Dubai 2024, biedt betFIRST naast de beste odds ook nog eens speciale Boosted Odds. Bovendien kun je gemakkelijk live tennis kijken met Live Streaming via betFIRST TV. Zo wordt Live Wedden op Tennis nog makkelijker!


Heb je nog geen account? Geen probleem!
Maak eenvoudig en snel een account aan met itsme-registratie en ervaar het gemak van wedden bij betFIRST.

Must See

More in Tennis