Verbind je met ons

HomeTennis

Wed op tennis met de ATP Rotterdam 2024

tennis

Het is een heerlijke periode voor fans van tennis en wedden op tennis. Het tennisseizoen is weer volop bezig: afgelopen weken hebben we kunnen genieten van de Australian Open en aankomende week staat er alweer een ander groot ATP500 toernooi op de planning. Het ATP Rotterdam 2024. Dit toernooi is een vast onderdeel van de ATP 500-serie en trekt elk jaar in februari de tenniselite naar Nederland. De jubileumeditie vorig jaar werd gewonnen door Medvedev, die er dit jaar niet bij is. We gaan dus sowieso een nieuwe winnaar zien. We vertellen je graag meer over dit toernooi en deze onze favorieten én de beste odds en kansen voor wedden op tennis.

Voorbeschouwing ATP Rotterdam 2024


Het ATP Rotterdam toernooi, dat officieel start op 12 februari (met kwalificatierondes op 10 februari), is een niet te missen evenement in de tenniswereld. Dit ATP 500-toernooi, gehouden in Nederland elke februari sinds 1972, vindt plaats op de hardcourtbanen van de Ahoy Rotterdam arena. Tot 1999 werd er op tapijt gespeeld, maar sinds 2000 is de ondergrond vervangen door hardcourt.

Wil je niets missen van dit toernooi vol tennislegendes? Dan is betFIRST live dé oplossing. Via betFIRST TV volg je de grootste sportevenementen live en kun je de wedstrijden van dichtbij meemaken. Live wedden wordt zo ook een stuk gemakkelijk, omdat je precies ziet wat er gebeurt. Wist je dat je meeste ATP toernooien gewoon live kunt kijken op betFIRST?

Toernooifavorieten ATP Rotterdam 2024

Met maar liefst vier spelers uit de top 10 van de wereld heeft het ATP Rotterdam een sterk deelnemersveld. Wie weet, net zoals Roger Federer, Becker en Krajicek, dit jaar de titel te pakken? Dit zijn de favorieten voor de overwinning. 

Jannik Sinner: Wat een comeback! Sinner behaalde de Australian Open finale en even zag het eruit alsof hij een kansloze 3-0 nederlaag ging krijgen. Maar wat een talent en veerkracht toonde hij. Hij verloor de eerste twee sets, maar kwam uiterst sterk terug en wist uiteindelijk in 5 sets af te rekenen met Medvedev. Deze overwinning geeft de Italiaan extra vertrouwen in aanloop naar dit duel.

Andrey Rublev: De 26-jarige Rus, momenteel de nummer 5 van de wereld, is zeker ook een kanshebber op de overwinning. Hij werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Sinner, maar maakte het de Australian Open winnaar wel lastig. Hij begon het jaar uitstekend en won de ATP 250 in Hong Kong door in de finale de Fin Emil Ruusuvuori te verslaan.

Holger Rune: Rune stelde teleur op de Australian Open met een vroege uitschakeling tijdens de Australian Open. In Frankrijk deed hij het tijdens de ATP 250 in Montpellier iets beter en haalde de halve finale, maar verloor daar met 6-3 en 4-1. Hij kon de set niet afmaken want moet opgeven vanwege een blessure. De vraag is nu of hij topfit is voor dit toernooi. Als dat zo is, dan is hij zeker een kanshebber. Want tennissen, dat kan hij wel. Rune staat momenteel op plek 7 van de wereldranglijst.

Hubert Hurkacz: Deze 26-jarige Pool, met een geweldige service, is een andere serieuze kanshebber dit jaar. Hij verloor in vijf sets van Medvedev in de kwartfinale van de Australian Open. Hij staat momenteel op plek 8 op de ATP-Wereldranglijst.

Andere spelers om in de gaten te houden

Naast deze favorieten, die ook bij bookmakers zoals betFIRST hoog scoren, zijn er andere spelers die kunnen verrassen:

  • Grigor Dimitrov: De 32-jarige Bulgaar is een ervaren pro met een sterke rechter voorhand. Teleurstellend was de uitschakeling op de Australian Open in een viersetter tegen Borges. Eerder dit jaar stelde hij niet teleur. In Brisbane versloeg hij onder ander Andy Murray en won het ATP 250 toernooi. De finale speelde hij overigens tegen een andere favoriet: Rune. 
  • Felix Auger Aliassime: De Canadees is een geweldig talent en weet wat het is om te winnen in Rotterdam. In 2022 pakte hij de overwinning op dit ATP 500 toernooi en is daarmee een gevaarlijke outsider.  kampioen van Rotterdam in 2022, deze Canadees kan zeker voor problemen zorgen voor de favorieten.

Online wedden op de ATP Rotterdam met betFIRST

Op zoek naar een betrouwbare site om te wedden op tennis in België? En als je dan gaat wedden, dan wil je natuurlijk de beste odds. Goed nieuws: betFIRST heeft namelijk de beste odds voor alle sportevenementen. En om het helemaal aantrekkelijk te maken hebben we de Odds Power Up promotie. De ultieme manier om de potentiële winsten van jouw online weddenschappen te verhogen en de beste odds in België te gebruiken.

Om te wedden op betFIRST dien je een actief account te hebben. Nog geen account? Geen probleem. Geen lange lijsten en ingewikkelde procedures bij ons. Snel aanmelden wordt makkelijk met itsme-registratie. En Eenmaal geregistreerd kun je wedden op vele sporten en toernooien, waaronder ATP Rotterdam 2024 toernooi. Zo kun je direct profiteren van de beste odds. En als je dan wint, dan vieren we samen dat succes en zorgen we ervoor dat je snel over jouw winsten kunt beschikken. Wij keren je winsten binnen enkele seconden uit! Gemakkelijk toch?.

Maak kennis met betFIRST en plaats vandaag nog je eerste weddenschap.
Succes!

Must See

More in Tennis