Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Voorbeschouwing Croky Cup Halve Finales

RAFC

Na een prachtige voetbalweek met Europese wedstrijden en de Jupiler Pro League kunnen we ons voorbereiden op de tweede etappe van de halve finales van de Beker van België, Croky Cup, met titelkampioen Antwerp, dat tegenover de Oostendse ploeg thuis staat.

Wedden op de Croky Cup is erg populair. Wil jij ook meedoen? Om een sportweddenschap te plaatsen bij betFIRST heb je een account nodig. Je kunt er heel gemakkelijk een maken. Aanmelden is eenvoudig bij itsme. Schrijf je in en geniet van het spektakel van de Beker van België.

Voorbeschouwing Union SG – Club Brugge

De Union is momenteel koploper in het kampioenschap en kent een goed seizoen. Daarnaast blijft de ploeg strijden op meerdere fronten: het kampioenschap, de Beker van België en de Conference League. Vorige week won de ploeg van Blessin met 1-2 bij Eintracht Frankfurt, na een gelijkspel (2-2) op eigen veld.

De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een 2-1 overwinning voor Club, maar in een wedstrijd met weinig grote kansen kwam de thuisploeg in de 10e minuut al snel op voorsprong. In de 46e minuut was het Jutgla die Club op een comfortabele 2-0 voorsprong zette. In de laatste minuut van de wedstrijd (92) scoorde Union de zeer belangrijke gelijkmaker. Het was Machida die het doelpunt in zijn naam scoorde. Hierdoor had de Union een betere uitgangspositie in deze wedstrijd.

Het Marien-stadion is een moeilijk terrein voor de bezoekende teams en thuis willen ze graag hun hoop op het winnen van meerdere prijzen dit seizoen levend houden. Er wacht ons een geweldig duel, dat een finale had kunnen zijn als de loting anders was geweest. Beide ploegen hopen in Antwerpen de beker te heroveren en zijn dicht bij het bereiken van de finale.

De beste kansen op een overwinning zijn voor de Unie. Voor een overwinning krijg je op het moment van schrijven 2,10 keer je inzet. Geloof jij in een overwinning voor Club Brugge? De beste odds bij betFIRST voor Club Brugge zijn 3.35.

Overzicht Antwerpen – Oostende

Bekercompetities bieden niet alleen mooie gevechten, maar staan ook garant voor grote verrassingen en een geweldige sfeer. Dit seizoen is het in de Beker van België het dat Oostende zich weet te onderscheiden en de club nog kan dromen van een plaats in de finale van de Beker van België.

De eerste halve finale van de Croky Cup tussen de twee teams eindigde in een 1-1 gelijkspel, met doelpunten van Mahamadou Doumbia voor Antwerp en Ewan Henderson voor Oostende. Ondanks een dominante start van Antwerp wist KVO terug te knokken en een belangrijk gelijkspel veilig te stellen. Bij Bosuil kunnen we dus een mooie match verwachten en zal Antwerp nog veel fantasie moeten tonen. Dit resultaat betekent ook dat Oostende de droom om de finale te bereiken nog niet mag opgeven.

Voor deze wedstrijd tussen de ploeg van Mark van Bommel en de ploeg van Stijn Vreven zijn de kansen definitief in het voordeel van Antwerp. Een overwinning in Antwerpen levert je bijvoorbeeld 1,22 keer je inzet op, een gelijkspel levert je 5,75 keer je inzet op en voor een overwinning in Oostende zijn de odds 9,75.
Kan KVO hun sprookje voortzetten of weet de bekerwinnaar van vorig seizoen in het eigen Bosuil de finale te bereiken?


Als je voetbalweddenschap wilt plaatsen op de Beker van België, dan vind je alle odds en wedstrijden op betFIRST. Dat is nog niet alles, want naast het ruime aanbod aan weddenschappen en de beste odds zijn er regelmatig leuke acties. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van verhoogde odds en “ODDS POWER UP” om weddenschappen niet alleen spannender te maken, maar ook potentieel winstgevender.

Must See

More in Jupiler Pro League