Verbind je met ons

HomeTennis

Voorbeschouwing ATP 1000 Miami Open 2024

Nu Indian Wells ten einde loopt, verplaatst de tenniscaravaan zich langzaam naar Miami voor het tweede “Sunshine Double” Masters 1000-evenement. Dit toernooi vindt plaats in Florida, op hardcourt, en belooft de komst van enkele van de grootste namen in de tenniswereld. Topspelers zoals Novak Djokovic, Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, en Daniil Medvedev zullen strijden in een van de grootste toernooien van de tenniskalender. Bereid je voor op spectaculaire wedstrijden in het Hard Rock Stadium en op de andere banen gedurende de tweede helft van maart. Het totale prijzengeld van de Miami Open dit jaar is 8,8 miljoen USD en de kampioen van 2024 gaat $1.028.300 ontvangen, wat ongeveer 11,5% van het totale prijzengeld is.

Locatie: Miami, Florida, VS
Data: 20 tot 31 maart 2024
Ondergrond: Hardcourt (buiten)
Prijzengeld: $8.995.555
Huidige Kampioen: Daniil Medvedev

Het Miami Masters 1000 toernooi, gepresenteerd door Itaú, behoort tot de voornaamste evenementen op de tennisagenda. In de eerste 2 jaar sinds de oprichting, werd het toernooi gehouden in Delray Beach in 1985, en in Boca West in 1986. Daarna, voor meer dan drie decennia, vestigde de Miami Open zich in Key Biscayne. In 2019 werd het podium verplaatst naar Miami Gardens, met het Hard Rock Stadium als het hoofdveld.

Het format voor de ATP is als volgt: 96 spelers, 32 geplaatst en 64 ongeplaatst. De geplaatste spelers worden geselecteerd op basis van de bijgewerkte ATP-wereldranglijst (in dit geval – na de finale van Indian Wells op 17.03). Djokovic zal ongetwijfeld als nummer 1 geplaatst zijn in de loting, ook al verloor hij in de 3e ronde. De verdeling van de overige drie plekken in de top 4 is nog onbeslist. Afhankelijk van verschillende factoren en de resultaten bij Indian Wells, kunnen de posities van Sinner, Alcaraz en Medvedev nog flink verschuiven.

Loting en Favorieten

 

De loting vindt naar verwachting plaats op 18 maart, vlak voor de kwalificatiewedstrijden die van 17 tot 19 maart gespeeld worden. Het hoofdtoernooi gaat vervolgens op 20 maart van start.

Djokovic is ongetwijfeld de absolute favoriet voor de titel, en dit om meerdere redenen. Op het moment van schrijven is hij de enige van de top 4 die vroeg uitviel in Indian Wells, wat suggereert dat hij het meest uitgerust zal zijn voor het tweede opeenvolgende Masters-toernooi.

Sinner ontpopt zich als een andere topfavoriet voor je tennisweddenschap. De Italiaan heeft in 2024 nog geen steek laten vallen, met een indrukwekkende 15 overwinningen uit 15 wedstrijden dit seizoen. Zijn onberispelijke vorm en consistentie op de baan maken hem een serieuze kanshebber voor de titel in Miami. Daarnaast toont zijn jeugdige energie en vermogen om onder druk te presteren dat hij klaar is om het op te nemen tegen de tenniselite. Omgekeerd is Djokovic sinds het begin van het jaar niet in goede vorm.

Wat Alcaraz en Medvedev betreft, hun kansen zijn moeilijker in te schatten. Bij het maken van een keuze, lijkt Medvedev de voorkeur te hebben. Als de huidige kampioen heeft Medvedev bewezen dat hij de uitdagingen in Miami aankan.

betFIRST TV

Met betFIRST TV kun je live elke service, krachtige smash of beslissende tiebreak volgen, zonder iets te missen. Deze kosteloze feature is toegankelijk voor iedereen die een account aanmaakt op www.betfirst.be. Om te kunnen genieten van betFIRST TV, moet je ofwel een saldo van minimaal €5 op je account hebben, of binnen de laatste 48 uur een online weddenschap hebben geplaatst.

Zodra je het betFIRST TV-symbool naast een wedstrijd opmerkt, heb je de mogelijkheid om deze rechtstreeks te bekijken op zowel je mobiel als je laptop. Dit geeft je het voordeel dat je terwijl je naar de wedstrijd kijkt, direct kunt inspelen op de nieuwste live weddenschappen. Een perfecte combinatie van entertainment en kans op winst, nietwaar?


Wedden op ATP Miami Open 2024 met betFIRST

Overweeg je om te wedden op de Miami Open? Dan ben je bij betFIRST op de beste plek. . Met toegang tot de beste weddenschappen en noteringen als speciale promoties zoals het aanbod van speciale Boosted Odds, zorgt betFIRST voor de beste wedervaring in België.

In de spotlight voor Miami Open staan grootheden als Novak Djokovic, Daniil Medvedev, en Carlos Alcaraz. Gezien hun staat van dienst en liefde voor hardcourt, zijn dit de topkeuzes. Djokovic is vast en zeker extra uitgerust na zijn vroege exit op het Indian Wells en is zeer gebrand op een beter resultaat. Dit maakt hem een intrigerende optie voor je inzet.
Nog geen account bij betFIRST. Geen probleem. betFIRST maakt het eenvoudig voor nieuwe gebruikers om te starten. Met een snelle en efficiënte aanmeldingsprocedure via itsme-registratie, kun je zonder gedoe deelnemen aan de actie. Hierdoor kun je snel en moeiteloos je weddenschappen plaatsen.

 

 

Must See

More in Tennis