Verbind je met ons

HomeUncategorized

Waarom betFIRST de beste site voor sportweddenschappen is

Wie op zoek gaat naar de beste online sportweddenschappen site die volledig legaal in België opereert komt al snel uit bij betFIRST. Eén van de beste bookmakers op de Belgische markt die de allerbeste odds aanbiedt voor een breed aanbod aan sporten over de hele wereld. Sportliefhebbers kunnen op deze manier hun strategisch inzicht gebruiken om nauwkeurige voorspellingen te doen op talloze wedstrijden.

Van de beste quoteringen voor de Jupiler Pro League tot spannende live-weddenschappen en exclusieve promoties, betFIRST heeft het allemaal. Lees snel verder en ontdek hieronder waarom betFIRST de beste sportweddenschappen site in België is.


Waarom kiezen voor betFIRST?

De spanning van je favoriete sportevenementen gecombineerd met de mogelijkheid om winst te maken met rake voorspellingen. Dat is precies wat sportweddenschappen zo opwindend en populair maakt. Maar hoe bepaal je nu precies via welke website je een gokje wil wagen? Wij leggen alvast uit waarom betFIRST de onbetwiste keuze is voor gepassioneerde spelers en waarin betFIRST zich onderscheidt van de rest.


Directe uitbetaling voor razendsnelle winst

De betFIRST slogan is niet voor niets First in Fast. Snelheid staat bij ons centraal, want een vette overwinning wil je liefst van al zo snel mogelijk op je rekening zien staan. betFIRST is bovendien de eerste gokwebsite in België die directe uitbetalingen aanbiedt.

Zodra je jouw account geverifieerd hebt met bijvoorbeeld het gratis platform itsme® kan je in één klik geld overschrijven van je account, rechtstreeks naar je bankrekening in slechts enkele minuten. Wedden dat je nog nooit zo snel uitbetaald bent?!


De beste odds voor de Jupiler Pro League

betFIRST is de plek waar je moet zijn als de Jupiler Pro League je hart sneller doet slaan.  Hier vind je namelijk de allerbeste en meest competitieve odds voor onze eigen binnenlandse voetbalcompetitie. De sterke focus van betFIRST op de Jupiler Pro League betekent dat we ongeëvenaarde quoteringen kunnen aanbieden voor je favoriete club in de Belgische eerste klasse.

Spelers van Antwerp met schirtsponsor betFIRST

Spelers van Antwerp met shirtsponsor betFIRST

Wedden op de Jupiler Pro League


Tot 50 procent extra winst met Combo+

Tot 50 procent extra winst pakken? Dat kan alleen bij betFIRST. De werking hiervan is alvast erg simpel: hoe meer wedstrijden je combineert, hoe hoger je extra winstpercentage. Al vanaf vier gecombineerde weddenschappen met een minimale odd van amper 1.25 begint de Combo+ teller te lopen.

Op deze manier kan je zelfs met wedstrijden waarbij er alvast een overduidelijke favoriet is toch nog een hele hoge winst pakken. De Combo+ wordt overigens cash uitbetaald, geen gedoe dus met credits die je nog moet rondspelen.


Boosted odds, Multiway+, Cash-out en Goal Rush

Iedere week kan je op betFIRST nieuwe boosted odds terugvinden om nog méér winst te maken met enkele specifieke wedstrijden. Denk maar aan een bepaalde speler die een doelpunt scoort of bijvoorbeeld een combinatie van Belgische ploegen in Europa of op een bepaalde speeldag.

Nu we om legale redenen geen welkomstbonus meer mogen aanbieden, hebben we de Superboost van de week in het leven geroepen. Een extra wekelijkse super promo met een wel héél erg hoge odd. Niet alleen exclusief voor nieuwe klanten, maar wel voor iedereen met een betFIRST account!

Power Up odds

Met Multiway+ heb je de mogelijkheid om je eigen weddenschap samen te stellen door verschillende selecties voor één wedstrijd te combineren. Via deze tool kan je op een snelle manier tot zes odds toevoegen zoals het aantal doelpunten, kaarten, corners en nog veel meer. De nieuwe quotering wordt automatisch aangepast. Op deze manier wordt het creëren van complexe weddenschappen op één wedstrijd een stuk eenvoudiger en kun je snel profiteren van de vele beschikbare mogelijkheden.

Bij sommige voetbalwedstrijden zal er een extra icoontje met Goal Rush verschijnen. Via deze knop kan je voorspellen wanneer het volgende doelpunt zal vallen. Indien je juist gokt ontvang je niet alleen direct jouw winst, maar je maakt ook kans om de jackpot te winnen.

Via de Cash-out optie kan je jouw winst veiligstellen of juist het verlies minimaliseren van je online sportweddenschap. Met één klik op deze knop kan je op elk gewenst moment gemakkelijk via je computer of smartphone deze optie gebruiken. Ben je niet helemaal zeker, dan kan je ook kiezen voor een gedeeltelijke Cash Out. Dit geeft je meer controle en mogelijkheden om een deel van je winst te innen voordat de wedstrijd tot een einde komt, terwijl het resterende deel van je inzet actief blijft voor de rest van de match.

Alle informatie over deze features en nog veel meer kun je hier terugvinden.


Live kijken via betFIRST TV

Met betFIRST TV kan je tal van sportevenementen live volgen. Om gebruik te maken van deze gratis dienst volstaat het om een account aan te maken via www.betfirst.be. Alle leden met een account waarop een saldo van minimaal 5 euro staat of leden die online wedden op sport in de laatste 48 uur kunnen genieten van betFIRST TV.

Als je het betFIRST TV-icoon naast een wedstrijd ziet verschijnen, kan je deze live op je smartphone, tablet of laptop bekijken. De mobiele app is beschikbaar voor iOS en Android en te downloaden via de Apple App Store of Play Store. Terwijl je de gratis match bekijkt, kan je meteen ook de laatste nieuwe live-weddenschappen in de gaten houden. Handig toch?

betFIRST TV

Live kijken met betFIRST TV


Een account aanmaken bij betFIRST

Een betFIRST account aanmaken is heel eenvoudig. Om te beginnen ga je naar de website en klik je op inschrijven. Hier zul je jouw persoonlijke gegevens moeten verstrekken om zo je identiteit te verifiëren. Dit kan tegenwoordig snel en eenvoudig via itsme®. Daarna kan je via tal van verschillende betaalmethoden je account opladen. Vanaf dat moment ben je helemaal klaar om te gokken via betFIRST.

Mocht er toch een technisch probleem optreden, dan kan je de klantenservice zeven dagen per week van 9.00 tot 22.00 uur bereiken om je te helpen met eventuele vragen of problemen. We streven ernaar om je een veilige en plezierige gokervaring aan te bieden.


Waarom betFIRST de beste site voor sportweddenschappen is

Via betFIRST sportweddenschappen spelen is zonder twijfel de meest populaire mogelijkheid onder de Belgische bookmakers dankzij de hoogste odds en een breed aanbod van verschillende sportevenementen. We bieden razendsnelle uitbetalingen aan en we hebben de beste quoteringen voor de Jupiler Pro League.

Bovendien zijn er ook de wekelijkse speciale aanbiedingen en innovatieve weddenschapopties zoals Combo+, Multiway+ en Goal Rush. Als kers op de taart kan je ook nog eens gratis genieten van heel wat live sportwedstrijden via betFIRST TV. Ga vlug een kijkje nemen op de beste weddenschappensite in België!

Must See

More in Uncategorized