Verbind je met ons

HomeUncategorized

Behoudt AA Gent haar perfect rapport met een nieuwe overwinning tegen Pogon Szczecin?

AA Gent spelers algemeen

AA Gent staat dankzij goalgetters Gift Emmanuel Orban en Hugo Cuypers al met een half been in de laatste voorronde van de Conference League.

Het Poolse Pogon Szczecin werd namelijk met een forfaitzege terug naar huis gestuurd.

Donderdagavond om 18u00 staat de overbodige heenwedstrijd op het programma.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Szczecin – Gent vind je hieronder.

Gent maakt de klus af

AA Gent doet het momenteel uitstekend in Europa, zoveel mag duidelijk zijn. 5-1 in de thuiswedstrijd tegen MSK Zilina en 2-5 in de terugwedstrijd. Vorige week volgde dan de forfaitzege tegen Pogon Szczecin.

Daarmee voegt Gent zich bij een select clubje van zeven teams die er ooit in slaagden om in drie opeenvolgende Europese wedstrijden 5 keer of meer scoren.

Ook in de Jupiler Pro League kan AA Gent momenteel een perfect rapport voorleggen. Samen met Union SG zijn zij de enige 2 die na 3 speeldagen alle wedstrijden gewonnen hebben.

In principe kan AA Gent in een zetel afreizen naar Polen, want een 5-0 zege gaan ze op dit moment echt niet meer uit handen geven.

Anderzijds is Hein Vanhaezebrouck niet de coach die zijn manschappen zal aanmanen om het rustig aan te doen. Gent heeft er alle baat bij om ook deze wedstrijd nog te winnen, al is het maar om in die winning mood te blijven waarin ze nu zitten.

Wij twijfelen dan ook niet aan een nieuwe overwinning van AA Gent tegen Pogon Szczecin.

AA Gent wint (notering van 2.00)

 

Doelpuntenfestijn

Als Pogon Szczecin nog in een stunt gelooft zullen ze vanaf minuut 1 vol voor de aanval moeten gaan. De Polen hebben namelijk maar liefst 5 doelpunten nodig om verlengingen of penalty’s af te dwingen.

We verwachten ook dat Szczecin 1 of meerdere goals zal kunnen scoren, want AA Gent houdt niet zo gemakkelijk de nul. Dat was ook op het einde van vorig seizoen al het geval.

AA Gent kon toen in de Europe Play-offs ook maar één keer een clean sheet behalen, ondanks het feit dat ze wel met grote overtuiging de minicompetitie wonnen.

Ook Vanhaezebrouck liet al weten dat clean sheets het minste van zijn zorgen zijn: “Als je iedere match vijf goals maakt, is de nul houden niet zo belangrijk.”

En doelpunten maken, dat moet je de Buffalo’s niet leren. Dit seizoen zitten ze namelijk al een duizelingwekkende 22 doelpunten in amper 6 wedstrijden.

Wij verwachten dan ook dat deze Conference League wedstrijd alles in huis heeft voor een waar doelpuntenfestijn.

Meer dan 3.5 doelpunten (notering van 2.65)

Must See

More in Uncategorized