Verbind je met ons

HomeUncategorized

Haalt Club Brugge uit tegen reuzendoder uit IJsland?

les spectateurs du Club Brugge

Na een teleurstellend seizoen voor Club Brugge is de ploeg veroordeeld tot kwalificatie voor de UEFA Conference League. Het elftal van Ronny Deila treft in de derde voorronde KA Akureyri uit IJsland! Lukt het Club om in eigen huis de klus al te klaren?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge – KA Akureyri vind je hieronder.

In het Jan Breydel-stadion zal de eerste wedstrijd van het tweeluik gespeeld worden. Club Brugge won in de tweede voorronde van het Deense AGF Aarhus en hoopt nu af te rekenen met ‘reuzendoder’ KA Akureyri.

De ploeg uit IJsland schakelde namelijk Dundalk FC uit in de voorgaande kwalificatieronde en dat is een verrassing te noemen! Het is geen gigant, maar net als Club Brugge in het aankomende duel, wél de torenhoge favoriet voor de winst.

In eigen huis won Club Brugge in de vorige ronde met 3-0 van AGF Aarhus. Wint de ploeg van Deila opnieuw met minstens één goal verschil?

Club Brugge scoort minimaal drie keer (notering van 1.81)

Doelpuntenfestijn?

Door de overtuigende 3-0 zege van Club Brugge in eigen huis tegen Aarhus was er in Denemarken geen noodzaak meer om alles te geven. Daardoor bleven goals aan Belgische zijde in de return uit.

De bezoekers van donderdag zijn echter geen saaie ploeg, want tegen Dundalk werd er vijf keer gescoord in slechts twee duels. De thuiswedstrijd resulteerde in een 3-1 zege, maar in Ierland werd het 2-2!

Bij elkaar opgeteld zijn dat 12 goals gecombineerd in vier wedstrijden en dat komt uit op een gemiddelde van drie doelpunten per 90 minuten. Vallen er in het Jan Breydel-stadion minimaal vier goals?

Er vallen minimaal vier goals (notering van 1.95)

Must See

More in Uncategorized