Verbind je met ons

HomeVoetbal

Vallen er opnieuw zoveel goals in Anderlecht tegen Cercle Brugge?

Anderlecht en Cercle Brugge trappen woensdagavond om 20u45 de tweede wedstrijd van de kwartfinales in de Beker van België op gang. Paars-Wit is duidelijk favoriet, maar ook Cercle aast op een overwinning. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Makkelijke wedstrijd voor Anderlecht?

Anderlecht en Cercle Brugge zullen woensdagavond elkaar al voor de 93e keer treffen. Voor Cercle ziet het er alvast niet goed uit, als we de statistieken mogen geloven. In 93 wedstrijden moeten zij het namelijk stellen met 13 overwinningen. Een winstmarge van amper 14%. Met 64 overwinningen in totaal én ook nog eens het thuisvoordeel zou het voor Paars-Wit dus op papier een makkelijke wedstrijd moeten worden… maar in voetbal kan uiteraard alles!

TEKST GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

Bekijk de notering hier:

Anderlecht wint in de reguliere speeltijd van Cercle Brugge (notering van 1,47)

Doelpuntenfestijn

Wie goals wil zien, zit met Anderlecht – Cercle Brugge zeker goed. In de afgelopen dertien onderlinge wedstrijden werd er namelijk tien keer minstens drie doelpunten gescoord. Enkel in de meest recente confrontatie kwamen beide ploegen een keertje niet tot scoren. Opvallend: In de overige 4 meest recente wedstrijden stond er telkens een 2-1 of 1-2 op het scorebord na 90 minuten voetballen.

Bekijk de noteringen hier:

Totaal aantal doelpunten: +2.5 (notering van 1,74)

Exacte score: 2-1 (notering van 6,40)

Exacte score: 1-2 (notering van 16,00)

Cercle vindt goede vorm terug na gelijkspel tegen Anderlecht

Twee weken geleden stonden Anderlecht en Cercle Brugge ook al tegenover elkaar. Cercle mocht toen de Brusselaars in eigen huis ontvangen in de reguliere competitie. Cercle Brugge kon op dat moment al vier (!) maanden geen punten pakken in eigen huis, maar deed dat wel tegen nota bene Anderlecht (0-0). Het leek er zelfs op dat Cercle de drie punten thuis houden, maar een doelpunt van Ugbo in de 66e minuut werd afgekeurd voor buitenspel.

De ommekeer van de Cercle was alvast ingezet, want nadien volgden nog twee opeenvolgende overwinningen tegen Royal Excel Mouscron en Waasland-Beveren. De troepen van Yves Vanderhaeghe zullen er dus op gebrand zijn hun goede vorm sinds het gelijkspel tegen Anderlecht door te trekken in de Beker.

Bekijk de noteringen hier:

Cercle Brugge wint in de reguliere speeltijd van Anderlecht (notering van 6,00)

Cercle Brugge gaat verder naar de volgende ronde (notering van 3,90)

Must See

More in Voetbal