Verbind je met ons

HomeChampions League

Tweede voorronde UCL: scoort Eran Zahavi opnieuw tegen Galatasaray?

De return in de tweede voorronde van de Champions League tussen Galatasaray en PSV, maar wordt het eigenlijk nog wel spannend?

Een week geleden wonnen de Eindhovenaren het heenduel namelijk overtuigend met 5-1. Een flinke klus voor de Turksen, die de return niet eens in eigen huis kunnen afwerken… Mission impossible? En waar moet je pre-live of live op wedden? Dat lees je hieronder!

Eran Zahavi scoort opnieuw tegen Galatasaray

Aangezien de grasmat in het stadion van Galatasaray niet op tijd klaar is, moet de ploeg woensdagavond uitwijken naar het stadion van Basaksehir. En het heenduel toonde een week geleden al aan dat het verschil tussen beide ploegen groot is. PSV won met 5-1 en Galatasaray mocht met die uitslag niet eens klagen, want de ploeg van Roger Schmidt kreeg veel kansen.

Na het vertrek van Donyell Malen naar Borussia Dortmund is Eran Zahavi nog meer de man die voor de doelpunten moet zorgen. Tegen Galatasaray lukte dat een week geleden prima, want hij scoorde drie keer. Lukt dat nu weer?

Eran Zahavi scoort (notering van 2.50)

 

Vijf op een rij voor PSV?

Door de enorme achterstand zal Galatasaray risico moeten nemen. De Turken zullen gaan aanvallen en dat speelt PSV vermoedelijk in de kaart. Met spelers als Cody Gakpo en Noni Madueke beschikt het over pijlsnelle aanvallers die wel raad weten met ruimte.

Sowieso is het trackrecord van Galatasaray tegen PSV slecht, want de laatste vier duels werden verloren. Bovendien zijn de Eindhovenaren in haar laatste tien duels ongeslagen. Wint PSV voor de vijfde keer op rij van Cim Bom Bom?

PSV wint wederom van Galatasaray (notering van 2.30)

Must See

More in Champions League