Verbind je met ons

HomeChampions League

Tweede voorronde UCL: spektakel gegarandeerd bij PSV – Galatasaray?

PSV-Leicester City

Zonder twijfel het meest aansprekende affiche in de tweede voorronde van de Champions League: PSV – Galatasaray. Woensdagavond om 21:00 uur wordt er afgetrapt in Eindhoven. Wie zet een grote stap richting plaatsing voor de volgende ronde? Je leest alles over dit duel bij betFIRST.

Voetbalweddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

PSV favoriet

PSV is op basis van het verleden de grote favoriet tegen Galatasaray, want de laatste drie ontmoetingen met de Turken werden winnend afgesloten. Dit betrof twee keer een duel in de Champions League (2006) en één oefenduel (2018). Bovendien won PSV alle vier de duels met Galatasaray die in Eindhoven werden gespeeld. De laatste drie Europese ontmoetingen die de ploeg van Roger Schmidt in het Philips Stadion speelde, pakte het drie punten. Achtereenvolgens werden PAOK Saloniki, Omonia Nicosia en Olympiakos verslagen. Wordt Galatasaray het volgende slachtoffer?

PSV wint van Galatasaray (notering van 1.60)

 

Spektakel gegarandeerd?

In wedstrijden van Galatasaray vallen vrijwel altijd veel doelpunten, want in zes van de laatste acht duels werd er minimaal drie keer gescoord. Dat is bij PSV niet anders. In de voorbereiding scoorden de Eindhovenaren zeventien keer in vier duels en in de laatste vijf officiële duels van de Eindhovenaren vielen minimaal drie doelpunten. Kunnen we woensdagavond spektakel verwachten?

Minimaal drie goals bij PSV - Galatasaray (notering van 1.80)

Must See

More in Champions League