Verbind je met ons

HomeVoetbal

Amerika – Canada: Wie van deze rivalen neemt een optie op groepswinst in de Gold Cup?

In de nasleep van het Europees Kampioenschap en de Copa America wordt er ook op dat andere deel van het Amerikaans continent een groot toernooi gespeeld: de CONCACAF Gold Cup. Grote media-aandacht is er in Europa niet voor, maar dat maakt het toernooi zeker niet minder belangrijk.

De clash van speeldag twee? Het duel tussen rivalen Verenigde Staten en Canada, die strijden om groepswinst in groep B. Wie trekt aan het langste eind? Je leest er alles over bij betFIRST. Van welke voetbalweddenschappen je moet afsluiten op deze wedstrijd of hoe je live wedden optimaliseert.

Doelpunten aan beide kanten?

Dat er doelpunten gaan vallen, lijkt ons een zekerheidje. De laatste keer dat Canada niet tot scoren kwam, dateert al van januari 2020. Toen was IJsland net te sterk. Sindsdien scoorden The Canucks in zeven opeenvolgende wedstrijden. Bovendien hebben ze met spits Cyle Larin van Besiktas, die al scoorde in de eerste wedstrijd, een gevaarlijk heerschap in de spits lopen. Amerika doet zelfs nog iets beter: zij scoorden ondertussen al acht wedstrijden op een rij.

Beide teams scoren (notering van 1.90)

 

Moeilijk te kloppen Canadezen

De Canadezen steken momenteel in bloedvorm. De mannen van John Herdman namen op de eerste speeldag makkelijk de maat van Martinique: 4-1 was de duidelijke eindstand. De rood-witten wonnen ondertussen zeven wedstrijden op rij en twaalf van hun laatste veertien wedstrijden. Bijzonder knappe cijfers, die aanduiden dat Canada uitgegroeid is tot een moeilijk te kloppen ploeg, waarvan veel spelers actief zijn in de MLS. USA won slechts twee van de laatste vijf confrontaties met Canada. Daarenboven zullen ze er bij Canada alles aan doen om niet te verliezen in het hol van de leeuw.

Canada verliest niet van Amerika (notering van 2.00)

Must See

More in Voetbal