Verbind je met ons

HomeVoetbal

Troostfinale: zorgt Marokko voor een allereerste Afrikaanse podiumplaats op een WK ooit, tegen de Kroaten?

Kroatië Marokko troostfinale WK betting tips betfirst

Nog twee wedstrijden resten ons, voetballiefhebbers, op de Wereldbeker in Qatar. Zaterdag om 16u staat de opwarmer voor de finale op het programma: het duel voor plaats drie tussen Marokko en Kroatië.

Met Marokko en Kroatië staan de twee revelaties van het toernooi tegenover elkaar. Wie haalt het?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op troostfinale Kroatië-Marokko vind je hieronder.

De trots van Afrika

Toen België maanden geleden werd ingedeeld met Kroatië en Marokko, dachten ze die varkentjes wel eventjes te wassen.

Niets bleek minder waar… Zowel Kroatië als Marokko speelden een fantastisch toernooi en waren de revelaties van Qatar.

Maar de ene toch nog dat tikkeltje meer dan de andere. De Leeuwen van de Atlas speelden een historisch sterk toernooi.

Ze schakelden achtereenvolgens België, Spanje én Portugal uit en moesten onverdiend de duimen leggen voor het stevige Frankrijk.

In die halve finale tegen Les Bleus toonden ze écht dat ze niet voor niets zo ver waren geraakt. Lange tijd hadden ze het beste van het spel.

In de troostfinale zullen ze opnieuw gesteund worden door een legioen aan fans, dat hun helden naar de allereerste Afrikaanse podiumplek wil loodsen.

Marokko behaalt derde plaats (boosted odd van 2.35)

 

In stijl afscheid nemen?

De Wereldbeker in Qatar wordt meer dan ooit het afscheid van tal van legendes. Denk maar aan Messi en Ronaldo, die wellicht hun laatste WK speelden.

Wie inmiddels ook in dezelfde adem mag genoemd worden als die laatste twee, is Luka Modric. Een tovenaar op voetbalschoenen.

Modric is er al 37, maar dartelt nog steeds op het voetbalveld alsof hij net 30 jaar is geworden. Een lust voor het oog zal hij altijd blijven.

Maar op die leeftijd zullen we waarschijnlijk ook de Kroatische kapitein vaarwel moeten zeggen. En Modric zelf neemt graag afscheid in stijl…

Modric is nooit de grote doelpuntenmaker geweest, maar scoorde toch 23 keer voor zijn land én trapt bovendien de penalty’s.

Scoort Modric in zijn laatste WK-match? Dan profiteer je van een boosted odd van 5.25!

Luka Modric scoort (boosted odd van 5.25)

 

Must See

More in Voetbal