Verbind je met ons

HomeVoetbal

Halve finale WK: roept Kylian Mbappé het historische parcours van Marokko dan toch een halt toe?

Frankrijk Marokko WK betting tips betfirst

De spanning loopt inmiddels bijzonder hoog op in het Afrikaans continent. Marokko speelt woensdag om 20u een hoogst historische wedstrijd: het allereerste Afrikaans land dat een halve finale speelt op een Wereldbeker. Tegenstander? Het Frankrijk van Kylian Mbappé.

Marokko is zonder enige twijfel dé verrassing van deze wereldbeker. Maar nu wacht de taaiste klant van allemaal: Frankrijk. Wat wordt het?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Frankrijk-Marokko vind je hieronder.

Niet te stoppen Fransmannen

Voor de start van de Wereldbeker werd Frankrijk niet al te vaak getipt als winnaar van het toernooi.

Op zich bizar, want hun selectie barstte nog steeds van het talent. Zelfs zonder Pogba, Benzema en Kanté kunnen ze nog een wereldploeg opstellen.

Bondscoach Deschamps heeft zijn mannen na een teleurstellend EK en zwakke Nations League-campagne opnieuw helemaal op scherp gekregen.

De Marokkanen spelen op defensief vlak een waanzinnig toernooi, maar iets zegt ons dat Frankrijk de brug te ver is. Met Romain Saïss viel hun kapitein bovendien uit.

Les Bleus scoorden in elke wedstrijd waar ze met het A-elftal op het veld stonden minstens twee doelpunten. Tegen de Marokkanen ook?

Frankrijk scoort minstens 2 keer (notering van 1.80)

 

Kylian Mbappé, wie anders?

Meer dan ooit staan de Franse ogen gericht op een 23-jarige snelheidsduivel. Zijn naam is iedereen ondertussen wel bekend: Kylian Mbappé.

De jongeling lijkt ieder jaar beter te worden en is ook in Qatar de grote man. Vijf goals en twee assists, de meest beslissende speler op het toernooi.

De Ninja Turtle deed dit seizoen al negentien keer de netten trillen in twintig duels. Een bijzonder knap gemiddelde is dat.

Overigens heeft de flankaanvaller aan één doelpunt genoeg om de top zes van de Franse topschutterslijst aller tijden in te duiken.

Met één goal beent hij David Trézéguet bij. Volgens ons wordt Mbappé de eerste tegenstander op het WK die Bono kan kloppen.

Kylian Mbappé scoort (boosted odd van 2.75)

 

Must See

More in Voetbal