Verbind je met ons

HomeVoetbal

Zet Lionel Messi de ultieme kroon op het werk in de finale van de Wereldbeker tegen Frankrijk?

Argentinië Frankrijk finale WK betting tips betfirst

Zondag 18 december staat bij veel voetbalfans al maanden met stip in de agenda. En binnenkort is het dus eindelijk zover: de finale van de Wereldbeker. Grootheden Argentinië en Frankrijk mogen onder elkaar uitmaken wie met de trofee aan de haal gaat.

Argentinië vs Frankrijk, ofwel Messi vs Mbappé. Boeiender wordt het bijna niet, toch?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op de finale Argentinië-Frankrijk vind je hieronder.

Martinez opnieuw grote held?

Die Argentijnse ploeg, dat is toch dag en nacht verschil met deze die we in 2018 in Rusland te zien kregen.

In tegenstelling tot vier jaar geleden staat de organisatie nu wél als een huis. Wie daar de grootste verdienste aan heeft? Emiliano Martinez.

In 2020 kwam Martinez aan de oppervlakte bij Arsenal door een blessure van Leno. Dat veranderde alles, zowel voor hem als Argentinië.

Martinez loste in geen tijd het jarenlange keepersprobleem van de Argentijnen op en is ondertussen één van de sterke mannen in de kleedkamer.

Zijn grote troef op toernooien? Zijn mentale kracht in penaltyreeksen. Zowel op de Copa America als op het WK sleurde hij La Albiceleste erdoor met meerdere saves.

Doet hij dat kunstje zondag nog eens over? Profiteer dan van een boosted odd van 11.00!

Argentinië wint na penalty’s (boosted odd van 11.00)

 

Last dance, Lionel?

Meer dan ooit staan alle voetbalogen ter wereld gericht op een kleine aanvaller uit Argentinië. Lionel Messi moet de Zuid-Amerikanen namelijk naar victorie knallen.

Hoe kan het ook anders, want Messi speelt zelfs op z’n 35e nog de pannen van het dak. Dat hij één missie heeft, is wel duidelijk.

Hij is tot nu toe de meest beslissende speler op het toernooi, met vijf goals en drie assists in zes matchen.

Als De Vlo voor een derde WK-match op rij een goal weet te scoren, evenaart hij niemand minder dan Pelé in de topschuttersstand aller tijden: 12 rozen.

Messi wil ongetwijfeld dé kroon op het werk zetten na een fenomenale carrière. Zien we zondag zijn laatste internationale kunststukje? Boosted odd van 3.00 is the way to go!

Lionel Messi scoort (boosted odd van 3.00)

 

Must See

More in Voetbal