Verbind je met ons

HomeChampions League

Trekt City haar goede vorm door of zorgt wonderkind Haaland voor de verrassing?

Met Manchester City tegen Borussia Dortmund krijgen we normaalgezien een duel met maar liefst vier Belgen voorgeschoteld. Helaas ligt Axel Witsel in de lappenmand en ligt Thomas Meunier niet meer in de bovenste schuif. De kans dat de rechtsachter mag aantreden tegen City is eerder klein. Gelukkig zijn daar wel nog steeds Kevin De Bruyne en Thorgan Hazard om alle Belgische fans te verwennen. Alles wat moet je weten over deze wedstrijd lees hieronder bij betFIRST!

Dortmund legt dramatische cijfers voor

Bij Manchester City weten ze duidelijk wat winnen is! De Citizens zijn namelijk al vijf wedstrijd ongeslagen. Sterker nog ze hebben alle vijf deze wedstrijd ook nog eens gewonnen. Borussia Dortmund komt thuis met heel wat slechtere cijfers. In hun vijf meest recente matchen konden ze er slechts ééntje winnen. In de andere vier werd er twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren.

Manchester City wint van Borussia Dortmund (notering van 1,38)

Pikt Kevin De Bruyne opnieuw zijn goaltje mee?

Kevin De Bruyne kan heel mooie statistieken voorleggen in de Champions League. In 45 wedstrijden op het allerhoogste niveau scoorde KDB acht doelpunten en deelde hij maar liefst vijftien assists uit. In zijn meeste recente wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach scoorde De Bruyne dan ook nog eens een weergaloze goal na amper twaalf minuten voetballen. Kan hij dat tegen die andere Borussen uit Dortmund herhalen?

Kevin De Bruyne scoort een doelpunt in de loop van de wedstrijd (notering van 2,80)

Kevin De Bruyne scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd (notering van 6,00)

Kevin De Bruyne scoort het laatste doelpunt van de wedstrijd (notering van 6,00)

Golden Boy Erling Haaland heeft altijd een doelpunt klaar

Erling Haaland is niet alleen de jongste speler ooit die er in slaagde om 20 keer te scoren in de Champions League, hij is ook de snelste speler die dat deed! Een ongelofelijke prestatie van de nog steeds maar 20-jarige Noor. Dat Haaland zijn vizier altijd op scherp staat, daar twijfelt niemand nog aan. Het feit dat hij bijna in elke wedstrijd in de Champions League scoort, is de kans groot dat hij dat dinsdagavond ook weer zal doen.

Erling Haaland scoort een doelpunt in de loop van de wedstrijd (notering van 2,65)

Erling Haaland scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd (notering van 5,50)

Erling Haaland scoort het laatste doelpunt van de wedstrijd (notering van 5,50)

Must See

More in Champions League