Verbind je met ons

HomeChampions League

Wint Real voor de vierde keer op rij van Liverpool?

De Champions League wordt deze week weer hervat. Real neemt het dinsdagavond in eigen huis op tegen Liverpool in de kwartfinales van het miljardenbal. Alles wat je moet weten over dit fraaie affiche in de CL, lees je hier bij betFIRST.

Real en Liverpool in balans

Real en Liverpool stonden zes keer eerder tegenover elkaar in de Champions League. Liverpool won drie keer, waaronder de finale van de Europacup I in 1981. Real Madrid zegevierde ook driemaal.

Laatste drie ontmoetingen

Real trok in de laatste drie ontmoetingen met Liverpool wel telkens aan het langste eind. In het seizoen 2014/15 troffen deze ploegen elkaar in de groepsfase van het miljardenbal. De Madrilenen wonnen zowel in Spanje als in Engeland.

De laatste keer dat deze teams oog in oog stonden, was tijdens de finale van de Champions League in het seizoen 2017/18. De Koninklijke won met 3-1 in het NSK Olimpiejsky in Kiev. Gareth Bale scoorde twee keer in die wedstrijd.

Bekijk de noteringen hier:

Real Madrid wint van Liverpool (notering van 2.65)

Twee doelpunten

Real kwam dit seizoen acht keer in actie in de Champions League. De ploeg van Zinédine Zidane maakte in vier van de acht wedstrijden twee treffers. Zo kreeg Borussia Mönchengladbach zowel in de thuis- als uitwedstrijd tegen Real twee tegendoelpunten te verwerken.

Bekijk de noteringen hier:

Real Madrid scoort tweemaal tegen Liverpool (notering van 3.25)

Clean sheet

Liverpool speelde net als Real acht Champions League-wedstrijden dit seizoen. De formatie van Jürgen Klopp hield in zes van de acht duels de nul, waaronder tweemaal in de dubbele confrontatie met RB Leipzig in de achtste finales van het miljardenbal.

Bekijk de noteringen hier:

Liverpool houdt de nul tegen Real Madrid (notering van 3.50)

 

Must See

More in Champions League