Verbind je met ons

HomeAndere

Trapt Lionel Messi PSG eigenhandig voorbij Marseille naar de kwartfinales van de Franse Beker?

PSG-Juventus

Hoewel in België de finalisten van de Croky Cup al bijna bekend zijn, zitten ze in Frankrijk nog maar aan de achtste finales van de beker.

Toch staat er woensdagavond een absolute topaffiche op het programma. Om 21u10 ontvangt Marseille de leider uit de Ligue 1, PSG.

Doen de sterren uit Parijs wat ze moeten doen of kan Marseille verrassen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Marseille – PSG vind je hieronder.

Schitteren zonder Mbappé

Afgelopen week liep Kylian Mbappé een hamstringblessure op in de wedstrijd tegen Montpellier. PSG kan tegen Marseille dus niet rekenen op hun Frans wonderkind.

Net dan wordt er nog meer gekeken naar één van die andere supersterren: Lionel Messi. En de Argentijn is meer dan ooit in vorm.

Na de wereldtitel met Argentinië werd de zevenvoudige winnaar van de Gouden Bal nog belangrijker voor zijn Franse Club.

In de twee vorige wedstrijden was hij steeds goed voor één doelpunt. Dat brengt zijn doelpuntentotaal na achttien competitiewedstrijden op tien.

Daarnaast was ‘De Vlo’ ook belangrijk in de Champions League. In vijf duels in de groepsfase scoorde hij vier goals en gaf hij ook vier keer de beslissende pass.

Als Lionel Messi nu ook belangrijk kan zijn met een doelpunt in de Coupe de France, dan profiteer jij van de boosted odd!

Lionel Messi scoort (boosted odd 2.75)

 

Drie op vier?

De laatste weken is Paris Saint-Germain niet meer zo onaantastbaar als weleer.

In de maand januari werd er tweemaal verloren in de Ligue 1. Zo pakte zowel RC Lens als Stade Rennes de volle buit tegen de Franse kampioen.

Toch moet het duel tegen Marseille niet meteen tot veel kopzorgen leiden bij coach Christophe Galtier.

Van de 24 laatste onderlinge duels waren de Parijzenaars maar liefst twintig keer te sterk voor de club uit Zuid-Frankrijk.

Bovendien slikte Marseille afgelopen weekend een pijnlijke thuisnederlaag tegen Stade Rennes.

Als klap op de vuurpijl wisten ‘Les Olympiens’ in hun laatste drie thuismatchen tegen PSG niet één keer te scoren.

Voor ons lijkt het dan ook niet verrassend dat de sterren uit Parijs zich gaan kwalificeren voor de kwartfinales van de Franse Beker.

Kunnen Lionel Messi en co, mits een overwinning tegen Marseille, een gooi doen naar hun derde bekerwinst op vier jaar tijd?

Paris Saint-Germain wint (notering van 2.25)

Must See

More in Andere