Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Doet Hans Vanaken alweer de netten trillen tegen Union? Profiteer van de boosted odd!

KRC Genk Club Brugge betting tips betfirst

Speeldag 25 in de Jupiler Pro League schotelt ons op vrijdag al meteen drie matchen voor. Eén daarvan is een absolute kraker: de landskampioen en vice-kampioen van vorig seizoen tegenover elkaar. Club Brugge tegen Union, om 20u45. Niet te missen.

Een kwakkelend Club Brugge tegen een Union in vorm. Wat zal dat geven?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-Union vind je hieronder.

Hans Vanaken boosted odd

Het lijkt vooralsnog niet echt het seizoen van Hans Vanaken, maar de Limburger zit toch al aan zeven goals en vier assists in de Jupiler Pro League.

En dat terwijl de vormcurve dit seizoen toch vooral neerwaarts lijkt. Maar goed, Hans Vanaken blijft Hans Vanaken. Een goal is snel gemaakt.

De kapitein van Club Brugge maakt er een hobby van om te scoren in topmatchen. Zowel Genk als Anderlecht én Gent staan in zijn top vier van favoriete slachtoffers.

Ondertussen kunnen we ook Union bij de topwedstrijden rekenen. Vorig seizoen scoorde Vanaken een levensbelangrijke goal op Union.

Ook dit seizoen trof de ranke middenvelder raak tegen de Brusselaars. Als hij dat vrijdag opnieuw doet, profiteer je van een boosted odd van 3.50.

Hans Vanaken scoort (notering van 3.50)

 

Gesloten pot voetbal?

Club Brugge toonde vorig weekend op Antwerp iets wat we in de competitie nog niet vaak zagen van hen: defensieve stabiliteit.

Met de terugkeer van Jack Hendry lijken ze het partnership Mechele-Hendry van onder het stof te halen. En dat werkte op de Bosuil uitstekend.

Aan de overkant staat een ploeg die bulkt van vertrouwen en heel weinig goals slikt. Enkel Genk en Antwerp kregen er minder binnen dan Union.

Als we vorig seizoen iets leerden uit de wedstrijden in het Jan Breydelstadion tussen beide ploegen, dan is het het feit dat de marges zeer klein zijn.

Wij verwachten een gesloten match, waar veel spanning op zit. Vorig seizoen zagen we een 1-0 en 0-0. Krijgen we vrijdag ook weinig goals?

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.00)

 

Must See

More in Jupiler Pro League