Verbind je met ons

HomePremier League

Geeft Tottenham de titelkansen van Arsenal een serieuze duw door te winnen van Manchester City?

tottenham manchester city betting tips betfirst

Speeldag 22 in de Premier League heeft een topduel voor ons in petto: Manchester City moet de kloof met Arsenal proberen te dichten, maar moet daarvoor zondag om 17u30 wel voorbij Tottenham.

Tottenham is voor Man City zeker geen hapklare brok. Blijkt dat ook dit weekend?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Tottenham-Manchester City vind je hieronder.

Zwarte beest uit Londen

De standaard voor Manchester City ligt hoog en daarom kunnen we zeggen dat de mannen van Pep Guardiola aan een minder seizoen bezig zijn.

Het voetbal verloopt wat stroever dan anders en in de stand tellen ze al acht punten achterstand op leider Arsenal.

Met andere woorden: de Citizens kunnen zich de komende maanden amper nog een misstap veroorloven als ze een vijfde landstitel in zes jaar willen pakken.

Maar dan is een bezoekje aan Tottenham helemaal geen cadeau voor Man City… De blauw-witten verloren er al zes keer op rij.

Best een straffe statistiek als je weet hoeveel Man City de laatste jaren won. In het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium pakten ze dus nog geen punt.

Tottenham wint of gelijkspel (notering van 2.20)

 

Minder goals dan anders

Al jaren kennen we Manchester City als een geoliede machine die over elke tegenstander dendert. Uit of thuis, het maakte allemaal niet uit.

Dat is dit seizoen toch wat anders. Ondanks de toptransfer van Erling Haaland – die het geweldig doet – scoort City minder goals dan anders op verplaatsing.

In slechts drie van de negen wedstrijden maakten ze drie goals. Op speeldag één wonnen ze met 0-2 van West Ham, maar in alle andere matchen scoorden ze maximaal één keer.

Koppel dat aan het feit dat de Spurs in eigen huis ook niet goed bij schot zijn – ze scoorden amper zes goals in vier duels, waarvan vier tegen leeds – en je krijgt een match zonder veel treffers.

De was de voorgaande jaren ook het geval: in de vorige vijf edities van Tottenham-Manchester City zagen we nooit meer dan twee goals.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.25)

 

Must See

More in Premier League