Verbind je met ons

HomeLa Liga

Sevilla-Atlético: duwen de Andaluciërs Atlético nog wat verder in de put?

Sevilla-Atlético

Het ziet er naar uit dat Real dit seizoen moeiteloos op weg is naar de titel in La Liga. Al is er één team dat niet meteen wil lossen…

Sevilla staat namelijk acht punten in het krijt, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Om het gat te verkleinen, moeten ze wel langs die andere Madrileense ploeg, Atlético.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Burcht Ramon Sanchez Pizjuan.

In 2020 leek het wel even alsof Sevilla zijn thuisreputatie helemaal te grabbel gooide. Winnen ging moeizaam en ze gingen zelfs geregeld onderuit.

Maar de jaarwisseling zorgde voor een ommekeer!

Eigen stadion Ramon Sanchez Pizjuan is opnieuw een versterkte burcht: van de zestien wedstrijden die er in La Liga werden gespeeld, wonnen de Rojiblancos er maar liefst dertien.

Enkel vorig seizoen verloren ze er twee keer. In het huidige seizoen kon alleen het kleine Alaves punten komen afsnoepen: ze graaiden een 2-2 gelijkspel mee.

Atléti kon bovendien maar één van de laatste zes bezoekjes winnend afsluiten.

Sevilla wint, ongeldig bij gelijkspel (notering van 1.90)

 

Schim van zichzelf.

Atlético Madrid is echt een schim van de machine die het vorig jaar was.

In de Champions League wisten ze zich ternauwernood te kwalificeren op de slotspeeldag en ook in La Liga loopt het heel erg stroef.

Ze wonnen amper negen van de zeventien wedstrijden en incasseren ook veel meer doelpunten.

Ter illustratie: de teller staat momenteel al op achttien tegengoals, terwijl die vorig seizoen na evenveel speeldagen nog maar op zeven stond.

Ook in de laatste twee competitiematchen slikten ze er twee. Daarenboven wist Sevilla in zes van de zeven thuisduels minstens twee keer te scoren.

Sevilla scoort minstens twee keer (notering van 3.05)

 

Must See

More in La Liga