Verbind je met ons

HomePremier League

Chelsea-Everton: doet Romelu Lukaku zijn ex-ploeg de duivel aan?

Chelsea-Everton

Niet alleen in de Jupiler Pro League vindt er deze week een midweekse speeldag plaats, ook in onze geliefde Premier League zijn ze aan de hyperdrukke eindsprint richting het nieuwe jaar begonnen.

En dat met een speciale wedstrijd voor Romelu Lukaku, want zijn ex-ploeg komt Stamford Bridge donderdag een bezoekje brengen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Vlotscorend.

De motor van Chelsea mag de laatste weken dan misschien licht aan het sputteren zijn, ze blijven aanvallend enorm sterk.

In hun laatste vier wedstrijden scoorden ze tien doelpunten, wat wil zeggen dat daar het schoentje niet echt wringt.

Daarbij scoorden ze in de laatste zes thuisduels in de Champions League en Premier League vier keer drie goals of meer. Tegen Malmö, Juventus en Norwich waren dat er zelfs respectievelijk vier en zeven.

Bovendien spelen ze tegen een kwakkelend Everton, dat defensief helemaal niet goed staat en slechts één van de afgelopen tien wedstrijden won.

Ook vorige zondag gingen ze met 3-1 de boot in tegen Crystal Palace.

Chelsea scoort minstens drie keer (notering van 2.20)

 

Romback?

Romelu Lukaku is al even terug uit blessure, maar moet opnieuw zijn draai wat vinden. Tegen Zenit lukte dat al aardig: hij stond aan de aftrap en scoorde op het uur de gelijkmaker.

Afgelopen weekend viel hij slechts drie minuutjes in, wat aangeeft dat hij wellicht in de basis staat tegen Everton.

Daarenboven deed zijn vervanger – Kai Havertz – het zaterdag in de 3-2 overwinning tegen Leeds eerder matig. Hij speelde wel de hele wedstrijd, de kans op rotatie is dus bijzonder groot.

Even groot als de honger van Lukaku om terug op het scorebord te staan. Al hoopt zijn ex-ploeg op iets anders…

Romelu Lukaku scoort (notering van 2.15)

 

Must See

More in Premier League