Verbind je met ons

HomePremier League

Scoort Chelsea opnieuw voor rust in gedevalueerde topper?

Chelsea---Manchester-United----Premier-League---betFIRST

Waar is de tijd dat Manchester United en Chelsea zij aan zij voor de titel streden? Tot negen jaar geleden was er geen ontkomen aan in de Premier League: de titel ging op een paar uitzonderingen na gegarandeerd naar Old Trafford of Stamford Bridge.

In 2006, 2007, 2008, 2010 en 2011, toen clubs als Manchester City, Leicester City en Tottenham enkel van de titel konden dromen, eindigden Man U en Chelsea telkens op plaatsen een en twee. Er ging in die periode geen week voorbij zonder dat Sir Alex Ferguson in de clinch ging met zijn collega-managers van Chelsea. Met als hoogtepunt de georkestreerde aanvallen van José Mourinho op Alex Ferguson en vice versa. Spektakel gegarandeerd. Anno 2020 mogen de twee supportersgroepen de popcorn achterwege laten.

Tammy Abraham, die negen van zijn dertien goals in de eerste helft scoorde, komt niet aan de aftrap en kan dus ook niet op gelijke hoogte komen van Marcus Rashford (veertien doelpunten). Het gevaar moet van onze landgenoot Batshuayi komen.

United scoorde tien van zijn 36 goals in het tweede kwartier van de match. Benieuwd of dat ook lukt zonder de geblesseerde Rashford. Want sinds de 22-jarige Mancunian out is, zit Man U aan drie wedstrijden zonder doelpunt.

Minder dan 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.80
Man Utd scoort niet @ 2.60

* De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

 

Must See

More in Premier League