Verbind je met ons

HomeVoetbal

Schiet Portugal opnieuw drie keer raak tegen Noord-Macedonië, met WK als gevolg?

Tsjechië-Portugal betting tips betfirst

De Wereldbeker in Qatar komt meer en meer in zicht. Deze week worden in Europa de laatste play-offs gespeeld, waarna we eindelijk zullen weten welke landen officieel moeten afhaken.

In Portugal loopt de spanning ondertussen bijzonder hoog op, want zij moeten nog Noord-Macedonië verslaan om zich te verzekeren van het WK.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze play-off vind je hieronder.

Portugese weelde.

Joao Felix, Rafael Leao, André Silva, Gonçalo Guedes… Dat zijn de namen die bij Portugal zelfs de basiself niet halen. Dat zegt zowat alles over de aanvallende slagkracht van de Portugezen.

Doelpunten maken mag voor Cristiano Ronaldo en co dus absoluut geen probleem vormen. En dat is het de laatste wedstrijden ook niet.

In vier van de recentste zes interlands kon Portugal op z’n minst drie keer de weg naar de netten vinden. Ook in de vorige play-off tegen Turkije deden ze dat.

Tegen Noord-Macedonië, dat hoegenaamd geen grote namen in de defensie heeft en onlangs nog 0-4 verloor van Duitsland, zou dat in principe ook moeten lukken.

Portugal scoort minstens 3 keer (notering van 2.05)

 

Diogo(al) Jota.

De voetbalcarrière van Diogo Jota is de afgelopen seizoenen als een komeet de lucht in geschoten.

Bij Wolverhampton was hij een aardige speler, maar bijna niemand had voorspeld dat hij zo belangrijk zou worden voor Liverpool én Portugal.

De snelle spits zit over alle competities heen al aan negentien treffers, en was zelfs een tijdje geblesseerd. Maar daar is niets meer van te merken, want hij is de laatste weken opnieuw op toerental.

Hij scoorde nu al drie wedstrijden op rij: twee keer deed hij dat met Liverpool, maar ook in de vorige play-off tegen Turkije was hij belangrijk met een rake kopbal.

Bij Noord-Macedonië kijken ze dus best goed uit hun doppen, want voor je het weet staan de netten bol.

Diogo Jota scoort (notering van 2.40)

 

Must See

More in Voetbal