Verbind je met ons

HomeVoetbal

Kan Denemarken hun goede flow doorzetten tegen de Nederlanders?

Nederland-Wales

Zaterdagavond om 20h45 spelen de Nederlanders een oefenwedstrijd tegen Denemarken. Het wordt een wedstrijd tussen twee teams die zich al geplaatst hebben voor het WK 2022 in Qatar.

Beide nationaliteiten zitten in een goede flow en hopen die natuurlijk door te zetten. Het wordt in ieder geval een interessante wedstrijd om volgen tussen twee attractieve ploegen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit oefenduel vind je hieronder.

In de goede flow.

Sinds het dramatische ongeval op het EK van Christian Eriksen zijn de Denen niet bij de pakken blijven zitten.

Op datzelfde Europees kampioenschap verloren ze in de halve finale pas na verlengingen van Engeland. Daarnaast speelden ze ook een geweldige WK-kwalificatiecampagne.

In een groep met onder andere Schotland en Oostenrijk werden ze vlotjes groepswinnaar met negen overwinningen uit tien wedstrijden. De nederlaag kwam er zelfs pas nadat ze zich al geplaatst hadden voor het WK.

Dat deze Denen onder stoom zijn, is wel duidelijk. Voor hen is er zeker kans op een goed resultaat tegen Nederland, dat vaak moeite heeft met een sterke tegenstander.

Denemarken wint of speelt gelijk (notering van 1.95)

 

Mister Oranje.

Onze Noorderburen konden zich vlotjes rechtstreeks plaatsen voor het WK in Qatar. In een groep met onder andere Noorwegen en Turkije verloren ze maar één keer.

In die kwalificatieronde was Memphis Depay dé grote man bij Oranje. In de tien gespeelde wedstrijden was de spits van FC Barcelona goed voor twaalf doelpunten en daarnaast gaf hij ook nog eens zes assists.

Met een doelpuntencontributie van achttien mag hij zichzelf zo de beslissendste speler van de WK-kwalificatiepoules noemen.

De verdediging van Denemarken mist met Andreas Christensen en Simon Kjaer twee belangrijke pionnen. De uitgelezen kans voor Memphis Depay om nogmaals trefzeker te zijn.

Memphis Depay scoort (notering van 2.40)

 

Must See

More in Voetbal