Verbind je met ons

HomeVoetbal

Opent België ook tegen Wales de score?

Real Madrid's Thibaut Courtois setting the wall in a La Liga game

Woensdagavond begint de WK-kwalificatie voor België en Wales (20:45 uur). In Leuven kunnen deze ploegen de eerste stap zetten in de richting van Qatar. België is gezien de statistieken de favoriet en betFIRST verwacht dat er gewoon gewonnen wordt van Wales.

Indrukwekkende reeks België

Wales gaat op bezoek bij een goed presterend België. De ploeg van Roberto Martínez kan in eigen huis indrukwekkende cijfers overleggen. Onze landgenoten verloren namelijk geen van hun laatste 25 thuiswedstrijden! Bovendien mist tegenstander Wales woensdag in Aaron Ramsey één van de belangrijkste spelers. Gaat België gewoon winnen?

Bekijk de noteringen hier:

België wint van Wales (notering van 1.34)

Koning van de openingstreffer

België eindigde eerste in groep 2 van de Nations League met vijftien punten. In vijf van de zes groepsduels zorgde België voor de openingstreffer en alleen tegen IJsland (5-1) maakten de Belgen niet het eerste doelpunt van de wedstrijd.

Bekijk de noteringen hier:

België opent de score tegen Wales (notering van 1.30)

Twee treffers in een wedstrijd

In ieder Nations League-duel scoorde België minimaal twee keer. Tegen Denemarken en Engeland wonnen ‘we’ zelfs met 2-0, terwijl IJsland met 2-1 opzij werd gezet. Bovendien won het Belgische voetbalelftal met 2-1 van Zwitserland in een vriendschappelijk duel. Wordt deze reeks voortgezet tegen Wales?

Bekijk de noteringen hier:

België wint met 1-0, 2-0 of 3-0 van Wales (notering van 1.68)

België wint met twee doelpunten verschil (notering van 3.60)

Must See

More in Voetbal