Verbind je met ons

HomeLa Liga

Maakt Barça tegen Real Sociedad voor de zevende keer op rij de openingstreffer?

Lionel Messi - FC Barcelona

FC Barcelona brengt zondagavond een bezoek aan San Sebastian voor de ontmoeting met Real Sociedad. De Catalanen houden bij een overwinning de aansluiting met koploper Atlético Madrid. Zet de ploeg van Ronald Koeman de goede reeks voort? Alles wat je moet weten over dit duel, lees je hier bij betFIRST.

IJzersterke reeks FC Barcelona

FC Barcelona presteert de laatste paar maanden uitstekend in La Liga. De laatste nederlaag dateert van 5 december 2020. Destijds verloor de ploeg van Ronald Koeman op bezoek FC Cádiz met 2-1. Sindsdien wonnen de Catalanen twaalf van de laatste vijftien wedstrijden. Lukt dit zondag ook tegen Real Sociedad?

Bekijk de noteringen hier:

FC Barcelona wint van Real Sociedad (notering van 2,05)

Achterhoede ijzersterk

FC Barcelona wint niet alleen veel wedstrijden, het houdt ook vaak de nul. In vier van de laatste zes wedstrijden – duels in La Liga, Copa del Rey en Champions League – kreeg de formatie van Koeman geen enkel tegendoelpunt te verwerken, waaronder tweemaal tegen Sevilla FC. Sinds de Catalanen met drie centrale verdedigers spelen, is de defensie ijzersterk. Ook tegen Real Sociedad?

Bekijk de noteringen hier:

FC Barcelona houdt de nul tegen Real Sociedad (notering van 3,05)

Opent Barça wederom de score?

In La Liga gaat het Barcelona dus voor de wind. In de laatste zes competitiewedstrijden wonnen de Catalanen vijf keer en speelde het één keer gelijk. In al die duels was Barça telkens de ploeg die voor het eerste doelpunt zorgde. Ook tegen Real Sociedad?

Bekijk de noteringen hier:

FC Barcelona opent de score tegen Real Sociedad (notering van 1.71)

 

Must See

More in La Liga