Verbind je met ons

HomeChampions League

Nieuwe Remontada voor FC Barcelona tegen Paris Saint Germain?

Lionel Messi - FC Barcelona

Woensdagavond staat het duel tussen Paris Saint Germain en FC Barcelona op het programma, met als inzet een ticket voor de kwartfinales van de Champions League. De Catalanen hebben een wonder nodig om door te gaan, aangezien het heenduel in Spanje met 1-4 verloren ging. Zorgt Barça net als in 2017 voor een ‘Remontada’? Alles wat je moet weten over deze wedstrijd lees je hier bij betFIRST.

Wederom spektakel in de return?

Paris Saint Germain en Barcelona stonden elf keer eerder tegenover elkaar in de Champions League, waarvan vijf keer in Frankrijk. Van die vijf ontmoetingen won de Franse topclub er drie, speelde het één keer gelijk en verloor het ook één keer. De laatste keer dat deze ploegen de degens kruisten, dateert van 14 februari 2017. Destijds wonnen de Fransen met 4-0 in de achtste finales van het miljardenbal. De return gingen echter wel met 6-1 verloren en dus ging Barça alsnog door.

Bekijk de noteringen hier:

Paris Saint Germain wint van FC Barcelona (notering van 2.40)

Paris Saint Germain en FC Barcelona spelen gelijk (notering van 4.15)

FC Barcelona wint van Paris Saint Germain (notering van 2.95)

Het duel tussen Mbappé en Messi

De grote man in het heenduel was Kylian Mbappé. De Fransman stal de show in Camp Nou door zijn hattrick. Het 22-jarige talent scoorde dit seizoen in zes Champions League-duels vijf keer en hij gaf drie assists. In de competitie gaat het de aanvaller ook voor de wind. Na 23 wedstrijden staat de teller op achttien doelpunten en zes assists. Bij afwezigheid van Neymar, die nog altijd geblesseerd is, zal Mbappé voor de aanvallende impulsen moeten zorgen bij Paris Saint Germain. Maakt hij net als tijdens het heenduel indruk?

Bekijk de noteringen hier:

Mbappé opent de score tegen Barça (notering van 4.50)

Mbappé scoort tegen Barça (notering van 2.05)

Aan de kant van Barcelona is Lionel Messi uitstekend bezig. De Argentijn presteert de laatste paar weken uitstekend. Zo scoorde de 33-jarige aanvoerder in zijn laatste zeven competitiewedstrijden acht keer en gaf hij vier assists. Op tijd in bloedvorm voor een Remontada tegen Paris Saint Germain.

Bekijk de noteringen hier:

Messi opent de score tegen Paris Saint Germain (notering van 4.35)

Messi scoort tegen Paris Saint Germain (notering van 1.95)

Nieuwe Remontada?

Natuurlijk is de kans op een nieuwe Remontada niet heel groot, want 1-4 is een forse achterstand, maar als Paris Saint Germain voor één club schrik heeft, is het FC Barcelona wel. In 2017 kwamen de Catalanen van een dergelijke achterstand terug en sterspeler Neymar doet wederom niet mee. Bovendien is de ploeg van Ronald Koeman nu een stuk beter in vorm dan tijdens de eerste ontmoeting. Kan het?

Bekijk de noteringen hier:

Barcelona wint met vier of meer doelpunten = 34.00

Zo ging het drie weken geleden in Camp Nou

Must See

More in Champions League