Verbind je met ons

HomeEuropa League

Is AC Milan gewaarschuwd? Man U scoorde 16 keer in laatste 4 Premier League-duels

Donderdagavond staat de kraker tussen Man U en AC Milan op het programma. Om 18.55 uur trappen deze twee Europese grootmachten af in de achtste finale van de Europa League. Volgens betFIRST zijn The Mancunians donderdag de grote favoriet.

Man U thuis ijzersterk tegen AC Milan

Deze ploegen stonden nog nooit tegenover elkaar in de Europa League, maar in de Champions League vond deze ontmoeting wel al tien keer eerder plaats, waarvan vijf keer op Old Trafford. In die vijf ontmoetingen won de thuisploeg vier keer. In het seizoen 2004/05 boekten de Milanezen hun enige overwinning in Manchester (0-1). Op basis van het verleden is Man u zeker op Old Trafford de favoriet. Afgelopen zondag won de ploeg van Solskjaer nog met 0-2 bij Manchester City… Met de vorm zit het dus wel goed.

Bekijk de noteringen hier:

Man U wint (notering van 1.68)

Man U scoort minimaal twee keer (notering van 1.74)

Aanval Man U zeer productief op Old Trafford

Man U is de laatste paar weken op schot in de Premier League. In de laatste vier thuiswedstrijden maakte de ploeg van Ole Gunnar Solskjær maar liefst zestien doelpunten. Dat komt uit op een gemiddelde van vier doelpunten per wedstrijd. Kunnen we donderdag weer veel goals verwachten?

Bekijk de noteringen hier:

Man U scoort minimaal drie keer (notering van 3.40)

Man U scoort minimaal vier keer (notering van 8.75)

Druk op de afbeelding voor alle noteringen

 

Must See

More in Europa League