Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Het zwarte beest van Club Brugge?

Charleroi en Club Brugge trappen vrijdagavond 20u45 hun wedstrijd de in Jupiler Pro League op gang. Club komt op bezoek in Henegouwen en daar is het de laatste tijd toch steeds moeilijk voetballen voor de Bruggelingen. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

De neerwaartse spiraal van Charleroi

Voor de fans van Charleroi zijn het momenteel geen leuke tijden. De Carolos doen het namelijk allesbehalve goed. Van hun laatste vijf wedstrijden, kon Charleroi geen enkele keer winnen. Twee wedstrijden verloren ze, drie keer werden de punten gedeeld. Met Club Brugge als volgende tegenstander wordt het alvast een moeilijke klus voor Charleroi om deze neerwaartse spiraal te doorbreken.

Bekijk de noteringen hier:

Club Brugge wint in de reguliere speeltijd van Charleroi (notering van 1,58)

Club Brugge wint met minstens één goal verschil van Charleroi (notering van 2.90)

Club Brugge overduidelijk baas

Charleroi en Club Brugge hebben het al bijna honderd keer tegen elkaar opgenomen in de geschiedenis van het Belgisch voetbal. Met 64 overwinningen is Club Brugge overduidelijk baas in de onderlinge confrontaties. Club lijkt daarnaast ook vlotjes de weg naar het doelkader van Charleroi te vinden: 192 gemaakte doelpunten, tegenover 82 stuks van de Carolos.

Bekijk de noteringen hier:

Club Brugge wint van Charleroi en er worden minstens twee goals gescoord (notering van 1,95)

Club Brugge wint met 0-1, 0-2 of 0-3 van Charleroi (notering van 1,86)

Club Brugge wint met 1-2, 1-3 of 1-4 van Charleroi (notering van 3,15)

TEKST GAAT VERDER ONDER FOTO

Het zwarte beest van Club

Charleroi doet het in de recente geschiedenis echter wél uitstekend tegen Club Brugge. In de afgelopen vijf confrontaties konden de Zebra’s maar liefst drie keer winnen. Met één gelijkspel en één verliesbeurt, komt dat dus neer op een 10 op 15 tegen de landskampioen. Club is gewaarschuwd!

Bekijk de noteringen hier:

Charleroi wint in de reguliere speeltijd van Club Brugge (notering van 7,25)

Charleroi en Club Brugge spelen gelijk (notering van 3,90)

Must See

More in Jupiler Pro League