Verbind je met ons

HomeEuropa League

Neemt Tolu Arokodare Genk bij de hand tegen Olympiakos?

KRC Genk van trainer Wouter Vrancken treft donderdag geen opponent in de derde voorronde van de UEFA Champions League, maar het Griekse Olympiakos in de derde voorronde van de UEFA Europa League.

Na twee remises tegen het Zwitserse Servette FC bepaalde een strafschoppenserie het lot van de Belgische ploeg en dat bleek helaas een stapje terug op de Europese trede. Het is voor beide ploegen de eerste wedstrijd van het seizoen in de UEFA Europa League.

Waar KRC Genk instroomde na uitschakeling in het miljardenbal, komen de Grieken nu pas in actie op Europees niveau.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Olympiakos – RC Genk vind je hieronder.

Ervaring

Olympiakos kwam vorig seizoen ook al uit in de UEFA Europa League. Dat werd echter geen succes, want na zes wedstrijden in de groepsfase werd het hoofdstuk vrij roemloos afgesloten na slechts twee remises.

KRC Genk scoorde dit seizoen in twee Europese duels minimaal één keer, want in de verloren tweestrijd met Servette werd het 1-1 en 2-2.

De Grieken begonnen nog niet aan de competitie en speelden ook nog geen Europees duel, maar in vier van de vijf oefenduels scoorden Olympiakos minimaal één keer.

Weten beide teams donderdag te scoren?

Beide teams scoren (notering van 1.68)

Arokodare

KRC Genk-spits Tolu Arokodare is dit jaar op schot in de Europese competities. De aanvaller uit Nigeria was in het tweeluik tegen Servette FC trefzeker in het thuis- en uitduel.

In de competitieduels in aanloop naar de wedstrijd tegen de Zwitserse ploeg kreeg de 22-jarige goalgetter rust van trainer Vrancken en ook tijdens het treffen met KAS Eupen startte Arokodare vanaf de bank.

Is hij opnieuw trefzeker? En vallen er donderdag een hoop doelpunten?

Er vallen minimaal vier goals (notering van 3.15)

Must See

More in Europa League