Verbind je met ons

HomeVoetbal

Nations Leaguefinale: vallen er alweer lekker veel goals in een treffen tussen Kroatië en Spanje?

Spanje Kroatië betting tips betfirst

Het voetbalseizoen 2022-2023 behoort nu toch echt bijna tot het verleden. Nog één relevante wedstrijd en we kunnen allemaal de vakantie induiken. Zondag 18 juni om 20u45 staat het vizier echter nog eenmaal gericht op de Nations Leaguefinale tussen Kroatië en Spanje.

Krijgen we voor de laatste keer vonken?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Kroatië-Spanje vind je hieronder.

Meer dan drie goals?

De Nations League werd al heel vaak scheef bekeken, maar we moeten toegeven: het is echt vele malen beter dan de doodgewone oefenpotjes.

De spelers doen ook vaak smalend, maar eens op het terrein geven ze zich wel voor de volle 100%. Ze willen het toernooi wel degelijk winnen.

Dat leidt vaak tot wedstrijden waarbij beide ploegen met een open vizier spelen. Dat hebben Nederland en Kroatië bewezen in de halve finale.

Het werd een thriller en spektakelstuk, waarbij de Kroaten uiteindelijk aan het langste eind trokken: 2-4. Ook zondag verwachten we goals…

Het zou niet toevallig zijn, want in de laatste drie confrontaties tussen Spanje en Kroatië was het steeds prijs. Denk maar aan die legendarische 3-5 op EURO 2021.

In de laatste vier matchen tussen beide landen werd er steeds minstens drie keer gescoord.

Er vallen minstens drie goals (notering van 2.10)

 

Lastige ploeg

Dat Kroatië het al jaren zo goed doet op het hoogste landenniveau is op zich al heel erg gek. Met minder dan vier miljoen inwoners zijn ze kleiner dan Vlaanderen.

Ze beschikken echter over een gouden generatie, met spelers als Modric, Perisic, Kovacic en Brozovic. Stuk voor stuk mannen die het klappen van de zweep kennen.

In 2018 haalden ze zelfs de WK-finale en in Qatar schakelden ze nog topfavoriet Brazilië uit. Om maar te zeggen: je bent er nooit klaar mee.

Tegen Nederland leken ze na de achterstand uitgeteld, maar uit het niets draaiden ze de scheve situatie nog om. Winnen van Kroatië is maar weinig landen gegeven.

In hun laatste tien interlands werden ze enkel door latere WK-winnaar Argentinië geklopt. Toen in de halve finale. Ook Spanje heeft het lang niet makkelijk tegen hen.

Die spektakelmatch op EURO 2021 wonnen ze nog wel, maar in de drie confrontaties daarvoor moesten ze twee keer het onderspit delven.

Kroatië is de underdog, maar maakt zeker kans om de Nations League te winnen.

Kroatië wint of gelijkspel (notering van 1.90)

 

Must See

More in Voetbal