Verbind je met ons

HomeEURO 2024

Trapt Lukaku tegen Estland z’n 74e interlandgoal tegen de touwen? Profiteer van de boosted odd!

Estland België betting tips betFIRST

Voor de Rode Duivels rest er nog één wedstrijd voor ze de vakantie kunnen induiken: op speeldag drie in de EK-kwalificatiecampagne spelen ze dinsdag om 20u45 op het veld van Estland.

Op papier een haalbare kaart. Zal dat dinsdag ook zo blijken?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Estland-België vind je hieronder.

Boosted Romelu

De Rode Duivel die de afgelopen tien dagen het meest besproken is geweest, is zonder enige twijfel Romelu Lukaku.

Na de Champions Leaguefinale, waarin Lukaku een opgelegde kans miste, werd hij opnieuw langs alle kanten bedolven onder kritiek.

Maar ondertussen kennen we Big Rom al een beetje… Hij is er steevast op gebrand om de critici de mond te snoeren.

Als Lukaku een Belgisch truitje aantrekt, verandert hij overigens in een echte machine. De topschutter aller tijden zit nu al aan 73 interlandgoals.

Door de afwezigheid van Courtois lijkt de kans groot dat hij opnieuw de kapiteinsband zal dragen tegen Estland, wat hem zeker zal motiveren.

Lukaku was in zijn laatste tien matchen bij de Rode Duivels goed voor tien doelpunten. Hij maakt voor België gemiddeld om de 93 minuten een goal.

Doet hij dat ook tegen de Esten? Profiteer dan van de boosted odd!

Romelu Lukaku scoort (boosted odd van 1.95)

 

Minstens vier goals

Je moet het Tedesco wel nageven: hij laat een nieuwe wind door de Belgische nationale ploeg waaien. Met heel wat jonge kerels.

Lukébakio, Doku, Bakayoko… Stuk voor stuk spelers waarvoor je naar het stadion gaat. Het rendement kan nog omhoog, maar de kans dat ze ontploffen is altijd bestaande.

Wij denken dat dit wel eens zou kunnen gebeuren tegen Estland. Een ploeg zonder al te veel kwaliteiten, die nog geen geen overwinning pakte in haar eerste twee partijen.

We voorspellen een wedstrijd waarin er bakken goals vallen. Dat hoeft niet te verbazen, als we de statistieken uit het verleden erbij halen.

In drie van de recentste vier confrontaties, vielen er minstens vier goals. Bij hun laatste bezoekje aan Estland, was de einduitslag 2-5. In 2016 werd het zelfs 8-1 voor België.

In de WK-kwalificatiecampagne toonden de Esten al dat ze kwetsbaar zijn tegen sterke tegenstanders; ze verloren toen ook met 2-6 van Tsjechië.

Krijgen we een doelpuntenkermis in Tallinn?

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.50)

 

Must See

More in EURO 2024