Verbind je met ons

HomeChampions League

Mertens aast weer op openingsgoal tegen toptalent Vandevoordt

Napoli-KRC-Genk-Champions-League-betFIRST

Maarten Vandevoordt staat voor zijn vuurdoop in de Champions League en kan met zijn 17 jaar en 287 dagen de jongste doelman ooit worden die tussen de palen staat op het kampioenenbal. De Limburger zal daarmee Mile Svilar (18 jaar en 52 dagen) en Iker Casillas (18 jaar en 118 dagen) netjes voorbijsteken. Maar wellicht zal Vandevoordt niet veel plezier beleven aan zijn eerste topmatch uit zijn carrière want zelfs een Napoli in crisis is veel te sterk voor dit Genk.

Bij Napoli draait het sinds eind oktober vierkant. De Gli Azzurri wonnen al negen wedstrijden op rij niet – zeven keer in de Serie A en twee keer in de Champions League – en scoorden in die periode enkel tegen Atalanta meer dan een doelpunt. Dries Mertens deelt mee in de algehele malaise en maakte op 29 september zijn laatste goal in de competitie. In de Champions League vergaat het de Rode Duivel gelukkig veel beter. Mertens scoorde in deze campagne drie keer het openingsdoelpunt van de wedstrijd en staat nog maar op vier eenheden van Marek Hamsik, de topscorer aller tijden van Napoli.

Genk staat sowieso garant voor spektakel: in drie van hun vijf duels vielen er minstens vijf doelpunten en drie keer werd er binnen het openingskwartier gescoord.

Napoli krijgt minstens 7 hoekschoppen @ 1.68
Asian handicap: Napoli -1.75 @ 1.60

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League