Verbind je met ons

HomeChampions League

Club kan Europees overwinteren en vuilste ploeg worden van de Champions League

Club-Brugge---Real-Madrid---UCL---betFIRST

Jan Breydel maakt zich met het bezoek van Real Madrid op voor een historische avond. Het is geleden van de editie van 2005 – 2006, toen de Bruggelingen in dezelfde groep zaten als Bayern Munchen en Juventus, dat er nog een echte Europese topper over de vloer kwam.

Club Brugge, dat in poleposition ligt om de derde plaats te pakken, zal het wel moeten opnemen tegen een gehavend Real. Naast Rode Duivel Eden Hazard zullen ook Toni Kroos, Lucas, Marcelo, Marco Asensio en Sergio Ramos niet in actie komen in Brugge. Ze zullen er niet rouwig om zijn bij de Koninklijke: ze willen nu vooral energie sparen voor de twee verplaatsingen naar Valencia zondag en Barcelona woensdag. Benieuwd of Real met een veredelde B-ploeg zijn gemiddelde van 2,5 doelpunten per match kan aanhouden. Indien Karim Benzema aan de aftrap staat, mag dat in principe geen probleem zijn. De voormalige Franse international scoorde vier keer in zijn laatste twee Champions League-duels tegen Galatasaray en PSG en zit dit seizoen al aan vijftien doelpunten.

De laatste keer dat Club Brugge in eigen huis het openingsdoelpunt wist te scoren in een groepswedstrijd in de Champions League dateert al van oktober 2016 tegen Porto (1-2). De schutter van dienst was niemand minder dan… Jelle Vossen. De West-Vlamingen kampen niet alleen met een scoringsissue, maar hebben door de domme rode kaarten van Clinton Mata en Krépin Diatta ook opgezadeld met een logistiek probleem. Club Brugge is trouwens een van de ‘vuilste’ ploegen van de competitie. Blauw-zwart beging al 82 overtredingen en het zal niemand verbazen mochten ze het aantal van koploper Ajax (93 fouten) vlotjes overtreffen.

Dubbele kans X2 & over 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.95
Beide teams scoren & over 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.76

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League