Verbind je met ons

HomePremier League

Maakt Tottenham de strijd om plaats 4 spannender dan ooit in de derby tegen Arsenal?

tottenham manchester city betting tips betfirst

Het is money time in Engeland! De Premier League nadert nu écht z’n slotakkoord en daar moeten nog enkele heel belangrijke plaatsjes in het klassement worden vastgelegd.

Eén daarvan is de strijd voor plaats vier: Tottenham ontvangt donderdagavond Arsenal en wil tot op één punt naderen in de stand.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze derby vind je hieronder.

Leuke reeks

Tottenham is de laatste maanden toch stilaan wat op toerental geraakt onder leiding van Antonio Conté.

De vierde plaats leek een poos weg, maar een goede reeks zorgde ervoor dat de Spurs wel degelijk nog meedoen. Maar dan is winnen in de North-London derby tegen Arsenal een must.

Gelukkig kunnen Harry Kane en co rekenen op een sterke thuisreputatie de laatste weken.

Zo won Tottenham vier van de recentste vijf thuismatchen en vaak erg overtuigend, ze scoorden zestien keer in die vier wedstrijden.

Wist je trouwens dat Tottenham vier van de laatste vijf derby’s in eigen huis met drie punten wist af te sluiten?

Tottenham wint (notering van 2.25)

 

Bang van Kane?

Vorig seizoen leken de wegen van Harry Kane en Tottenham eindelijk te scheiden, maar de verwachte transfer kwam er dan toch niet.

Dat had duidelijk z’n invloed op de vorm van Kane, want de motor sputterde erg. Maar rond december begon die uiteindelijk toch aan te slaan en zo zit de Engelsman alweer aan 23 doelpunten in alle competities.

Tegen een stevig Arsenal zullen de Spurs een Kane in vorm nodig hebben om aan het langste eind te trekken.

In het verleden konden ze alvast rekenen op hem in de derby’s tegen de rivaal: Arsenal is de topclub waar Kane het liefst tegen speelt. In zestien matchen tegen The Gunners was Kane al goed voor elf doelpunten.

Daar doet hij donderdag zeker graag eentje bij.

Harry Kane scoort (notering van 2.40)

 

Must See

More in Premier League