Verbind je met ons

HomePremier League

Dikke zege voor de ploeg van Jurgen Klopp?

Komend weekend worden we alweer verwend met de tweede speelronde van de Premier League. Met onder meer Liverpool - Burnley!

Komend weekend worden we alweer verwend met de tweede speelronde van de Premier League. Een van de wedstrijden om naar uit te kijken is die van Liverpool. De ploeg van Jurgen Klopp neemt het in eigen huis op tegen Burnley.

Dat de thuisploeg deze wedstrijd gaat winnen lijkt haast een zekerheidje, maar met welke cijfers gaan ze dat doen? Je leest alles over deze wedstrijd bij betFIRST. Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Goals, goals, goals

Liverpool won afgelopen weekend hun openingswedstrijd van het seizoen met 0-3 van Norwich City. Burnley begon minder sterk aan de Premier League. De ploeg van Sean Dyche verloor in eigen huis met 1-2 van Brighton & Hove Albion. Burnley zocht in de voorbereiding overigens ook weinig uitdaging op. Er werd alleen gespeeld tegen clubs uit veel lagere divisies. Die potjes werden ook nog eens met de hakken over de sloot gewonnen. Kortom, de ploeg lijkt nog niet in supervorm.

Liverpool is daarentegen op volle oorlogssterkte en zou er weleens een doelpuntenfestijn van kunnen maken.

Minimaal vier doelpunten (notering van 2.50)

 

Zege met een clean-sheet?

Met de terugkeer van onder andere Virgil van Dijk heeft Liverpool de zaakjes achterin weer goed op orde. Tegen Norwich hield het afgelopen weekend de nul en de verdediging maakte daarbij een zeer stabiele indruk. Burnley zal van goeden huize moeten komen om die defensie te kraken. Wij denken dat de kans zeer groot is dat doelman Alisson zijn tweede clean-sheet van het jaar bij kan schrijven.

Beide teams scoren? Nee! (notering van 1.64)

Must See

More in Premier League