Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zal Club Brugge ook Beerschot met een overtuigende score verslaan?

Beerschot staat zondag voor een moeilijke verplaatsing. De rode lantaarn moet het namelijk opnemen tegen landskampioen Club Brugge. Club staat momenteel op een derde plaats in het algemeen klassement, terwijl Beerschot dit seizoen nog geen enkele wedstrijd kon winnen.

Club Brugge – Beerschot staat zondag om 18u30 op het programma. De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

 

Dominant Club Brugge

Op basis van de eerste vier speeldagen ziet het er naar uit dat Beerschot een erg zwaar competitiejaar te wachten staat. Beerschot en OH Leuven zijn de enige twee ploegen die dit seizoen nog geen enkele wedstrijd konden winnen. OHL kon wel al drie keer een punt uit de brand slepen, iets wat Beerschot enkel tegen AA Gent kon. De Antwerpse ploeg staat daarmee alleen op de allerlaatste plaats in het klassement.

Club Brugge daarentegen won de vorige speeldag overtuigend tegen Zulte Waregem. In het Regenboogstadion werd het maar liefst 0-4. Club staat momenteel op een derde plaats in het algemene klassement. Beerschot zou in principe geen probleem mogen vormen voor de huidige landskampioen.

Club Brugge wint met Asian handicap van -1.75 (notering van 1.77)

 

Scoren blijft moeilijk

Beerschot heeft een scorend probleem, dat mag duidelijk zijn. Tegen Cercle Brugge, Union en Standard kon Beerschot geen enkele keer scoren. Met slechts twee gemaakte doelpunten in totaal, is Beerschot opnieuw de slechtste van de Jupiler Pro League-klas. Met Club Brugge als volgende tegenstander wordt het alvast héél moeilijk om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Beerschot scoort niet (notering van 1.80)

 

 

 

 

Must See

More in Jupiler Pro League