Verbind je met ons

HomeLigue 1

Ligue 1: Kan Marseille in eigen huis zijn zegereeks verderzetten tegen AS Monaco?

Zaterdagavond vanaf 21u00 zijn alle Franse ogen gericht op de topwedstrijd tussen Marseille en AS Monaco.

Beide clubs staan voorlopig op een Champions League-plaats, en het verschil is slechts vijf punten. In de heenwedstrijd trok Marseille aan het langste eind.

Kan Philippe Clement met zijn troepen verrassen in en tegen Marseille of zet de thuisploeg de wedstrijd meteen naar zijn hand?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Marseille – AS Monaco vind je hieronder.

Een zegereeks om U tegen te zeggen

Olympique Marseille is aan een weergaloze zegereeks bezig op dit moment.

Na het Wereldkampioenschap in Qatar speelde het team van Igor Tudor zes wedstrijden en die werden allemaal winnend afgesloten.

Sterker nog hun zegereeks begon zelfs voor het WK al. Toen gingen zowel Lyon als AS Monaco voor de bijl.

Die heenwedstrijd tegen Philippe Clement werd pas in de slotfase beslist door een winnend doelpunt van Kolasinac.

Niet alleen in de Ligue 1 loopt het van een leien dakje voor ‘Les Olympiens’, ook in de beker doen ze het meer dan uitstekend en zijn ze door naar de kwartfinale waar PSG hen opwacht.

Toch vonden ze aan de Côte d’Azur dat ze nog wat versterking konden gebruiken en die vonden ze in de vorm van Ruslan Malinovsky.

De ex-speler van KRC Genk zal zaterdag dus de coach in de ogen kijken waarmee hij kampioen werd in 2019 bij KRC Genk.

Zet Marseille zijn zegereeks voort of gooit Philippe Clement roet in het eten?

Marseille wint (notering van 2.10)

 

Beladen duels

De wedstrijden tussen Olympique Marseille en AS Monaco worden meestal op het scherpst van de snee afgewerkt.

Beenharde duels, een resem aan kaarten, vurige sfeer, pittige discussies … Kortom een clash tussen Marseille en AS Monaco stelt zelden tot nooit teleur.

Ook zaterdagavond verwachten wij een wedstrijd die vanaf de eerste minuut in vuur en vlam zal staan.

Met de vurige supporters van Marseille en de beenharde verdedigers aan weerszijde wordt het geen wedstrijd voor doetjes.

Het meest recente verleden duidt ook aan dat het niet zomaar uit de lucht is gegrepen. In de voorbije vijf duels vielen er maar liefst 24 gele kaarten.

Niet alleen in de onderlinge duels pakken beide clubs graag een kaartje, ook doorheen het seizoen doen ze alle twee flink hun best.

Momenteel staat de teller van AS Monaco op 34 gele en twee rode kartonnen, en ook Marseille moet niet onder doen. Zowel met gele als met rode kaarten zitten ze op gelijke hoogte.

Net omdat het verschil tussen beide ploegen slechts vijf punten is, voorzien wij een gevecht voor de bal vanaf minuut één.

Er vallen minstens 5 kaarten (notering van 1.80)

Must See

More in Ligue 1