Verbind je met ons

HomeVoetbal

Leicester City – Manchester City: Scoort Mahrez voor vierde duel op rij?

De strijd om de Community Shield gaat dit jaar tussen Leicester City en Manchester City, de winnaar van de FA Cup tegen de kampioen. Zaterdag wordt er om 18:15 uur afgetrapt op Wembley en The Citizens lijken de grote favoriet, want de voorbereiding van The Foxes is allesbehalve ideaal…

Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Dramatische voorbereiding Leicester City

Terwijl Manchester City alle wedstrijden in de voorbereiding won, kan dit bepaald niet van Leicester City gezegd worden. De ploeg van Brendan Rodgers verloor van Wycombe en speelde gelijk tegen Queens Park Rangers en Burton. De laatste oefenwedstrijd tegen Villarreal werd wel met 3-2 gewonnen, echter was er weinig reden voor vreugde, aangezien sterkhouder Wesley Fofana zijn been brak… Bepaalde geen fijne voorbereiding dus. Kan Manchester City hier zaterdag van profiteren?

Man City wint in reguliere speeltijd (notering van 1.95)

Riyad Mahrez de man in vorm

De man van de voorbereiding bij Manchester City is Riyad Mahrez. Terwijl veel van zijn ploeggenoten deze zomer uitkwamen op het EK, de Olympische Spelen of de Copa America bereidde de Algerijn zich in alle rust voor op het nieuwe seizoen, en met succes. In de laatste drie oefenwedstrijden tegen Preston, Barnsley en Blackpool kwam hij namelijk tot scoren en dus lijkt Mahrez perfect in vorm voor de wedstrijd van zaterdag. Vier op een rij voor de handige buitenspeler?

Riyad Mahrez scoort (notering van 2.75)

Must See

More in Voetbal