Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Cercle Brugge scoorde al negen duels op rij, ook tegen Club Brugge?

Club Brugge tegen Cercle Brugge; vrijdagavond om 20:45 uur in de Jupiler Pro League. Een heerlijk affiche tussen twee stadsgenoten. Zetten de bezoekers de goede vorm voort of wint de regerend kampioen haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen?

Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Scoort Cercle Brugge wederom?

Cercle Brugge is prima aan het seizoen begonnen, want net als Club Brugge verzamelde het vier punten in de eerste twee duels. De bezoekers scoorden in de laatste negen duels en de verdediging van Club Brugge is dit seizoen nog niet waterdicht. Thuis tegen Eupen kreeg het twee treffers tegen (2-2) en in de strijd om de Supercup (3-2) maakte KRC Genk ook twee doelpunten. Scoort Cercle Brugge vrijdag minimaal één keer?

Cercle Brugge scoort (notering van 1.80)

 

Spektakelstuk in Brugge?

Levert de eerste wedstrijd van de speelronde opnieuw de meeste treffers op? Het zou zomaar eens kunnen! Vorige week vrijdag was dit tijdens de tweede speelronde het geval bij KRC Genk – Oostende (3-4) en wedstrijden van Club Brugge en Cercle Brugge leveren de laatste tijd veel doelpunten op. In zes van de laatste zeven duels van Club Brugge vielen minimaal drie treffers, terwijl dit bij Cercle Brugge het geval was in drie van de laatste vijf duels. Kunnen we vrijdag veel goals verwachten?

Minimaal drie goals (notering van 1.55)

Must See

More in Jupiler Pro League