Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Legt Union ook Standard makkelijk over de knie in eigen huis?

union club brugge betting tips betfirst

Het slotakkoord in de Jupiler Pro League nadert stilaan. Dit weekend staat speeldag 26 al op de planning. Eén van de meest aantrekkelijke affiches is deze tussen Union en Standard. Zij spelen zaterdag om 20u45 tegen elkaar.

Zowel Union als Standard kunnen een goede zaak doen in het klassement. Wie slaagt daar effectief in?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Union-Standard vind je hieronder.

O zo sterk in eigen stadion

Veel Belgische voetbalfans dachten waarschijnlijk dat Union na vorig seizoen een serieuze terugslag zou krijgen. Waren zij even mis.

De Brusselaars spelen zo mogelijk nog beter dan in hun vice-kampioenenjaar. De enige ploeg die KRC Genk nog écht lijkt te kunnen bedreigen.

Nu al tellen ze veertien punten voorsprong op landskampioen Club Brugge. Komen spelen in het Dudenpark is voor niemand een pretje.

Dat zie je aan de statistieken: slechts drie ploegen kwamen punten rapen in Brussel. Genk, Club Brugge en het verrassende Westerlo.

Union won nu al vier thuiswedstrijden op rij. Bovendien wonnen ze ook de drie recentste confrontaties met de Rouches. Vorig seizoen werd het 4-0.

Wij zien Union Standard verslaan met minstens twee goals verschil. Die laatste verloor vorig weekend nog met 0-2 van KV Kortrijk.

Union wint met minstens 2 goals verschil (notering van 1.94)

 

Wie passeert Moris?

Karel Geraerts borduurt dit seizoen doodleuk verder op het geheel dat Felice Mazzu had neergeplant. En met succes.

De Unionisten koppelen ook deze keer de nodige grinta en vechtlust aan geweldige voeten en fysieke paraatheid.

Dat loont. Alweer. Zeker op defensief vlak behoort Union opnieuw bij de beste leerlingen van de klas. Alleen Genk en Antwerp incasseerden minder goals.

Vooral in het eigen Dudenpark doen ze het op dat vlak zeer goed de laatste weken. Sinds de herstart na het WK kon nog geen enkele ploeg er scoren.

Vier keer op rij hielden ze de nul. De laatste tegengoal dateert van 6 november. Standard zal er een hele kluif aan hebben om een goal te maken.

Standard scoort niet (notering van 2.20)

 

Must See

More in Jupiler Pro League