Verbind je met ons

HomePremier League

Levert het duel tussen Newcastle en Liverpool weinig goals op?

chelsea liverpool betting tips betfirst

Zaterdagavond staat om 18u30 een interessante affiche op het programma, op speeldag 24 in de Premier League. Newcastle krijgt Liverpool over de vloer.

Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd in de strijd om de Europese ploegen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Newcastle-Liverpool vind je hieronder.

Revelatie van het seizoen

Samen met het verrassend sterke Arsenal is Newcastle dit seizoen de relevatie in de Premier League. The Magpies staan momenteel vierde.

Een plaats die recht geeft op deelname aan de Champions League. Het begint er steeds beter uit te zien voor de mannen van Eddie Howe.

Vooral het eigen St. James’ Park is opnieuw een oninneembare vesting geworden. Een status die de laatste jaren toch wat tanende was.

Met de hulp van hun fanatiek publiek zijn ze niet te verslaan. Nog geen enkel team ging met de driepunter lopen in Newcastle.

En ze speelden toch al tegen teams als Chelsea en Manchester City. Newcastle won vijf van hun laatste zes matchen in eigen huis.

Als je weet dat Liverpool als drie uitduels op rij verloor – tegen Brentford, Brighton en Wolves – dan weet je dat er een lastige avond wacht.

Newcastle wint (notering van 2.60)

 

Weinig goals is zekerheidje

Dat Newcastle dit seizoen zo hoog staat, heeft het vooral te danken aan een ijzersterke organisatie.

Eddie Howe weet zijn pionnetjes goed te posteren, want hun verdedigende linies zijn amper te doorbreken.

Statistiekje: de Geordies slikten in 22 matchen amper dertien goals. Met ruime voorsprong de minste in de hele Premier League.

Arsenal – met 21 – komt zelfs niet in de buurt. In eigen huis slikken ze zo goed als geen doelpunten. Ééntje in de laatste zes matchen.

Het zijn echter cijfers die ervoor zorgen dat matchen van Newcastle voor weinig spektakel zorgen: in de recentste vier thuismatchen vielen maar vier goals.

De vorige twee edities van Newcastle-Liverpool stonden overigens ook niet bepaald garant voor goals: 0-1 en 0-0.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.10)

 

Must See

More in Premier League