Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Club Brugge ook tegen de buren van Cercle geen driepunter over de streep trekken?

Club Brugge cercle brugge betfirst betting tips

Speeldag 26 in de Jupiler Pro League is er geen met al te gekke topwedstrijden, maar ééntje springt wel meteen in het oog. Zondag om 13u30 mogen Cercle Brugge en Club Brugge uitmaken wie de ploeg van ’t stad wordt, in de Brugse derby.

Zowel Club als Cercle moeten winnen met het oog op de play-offs. Maar wie slaagt daar in?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Cercle Brugge-Club Brugge vind je hieronder.

Winnen is moeilijk

De supporters van Club Brugge zijn de laatste jaren verwend geweest in de Jupiler Pro League, maar dat ligt dit seizoen wel even anders.

Blauw-zwart kwakkelt erop los en telt inmiddels twintig punten achterstand op leider Genk. Maar ook Union en Antwerp staan respectievelijk veertien en acht punten voor.

Carl Hoefkens werd de laan uit gestuurd, maar onder Scott Parker zijn de resultaten zowaar nog slechter. De balans: 8 op 21. Dik gebuisd, dus.

Met de Engelsman aan boord kon Club maar één competitiematch winnen. Met heel wat moeite wonnen ze van Zulte Waregem.

Van de recentste tien matchen in de Jupiler Pro League kon Club er amper ééntje winnen. En dat terwijl de buren van Cercle maar twee keer verloren in veertien duels.

Zet die trend zich ook verder in de derby?

Cercle Brugge wint of gelijkspel (notering van 1.76)

 

Beide teams scoren?

Dat er serieus wat zand in de blauw-zwarte machine is geslopen, is duidelijk. Al te veel spelbepalende figuren kampen met een vormcrisis.

Yaremchuk, Jutgla, Skov Olsen… Allemaal hebben ze het de laatste tijd erg lastig. Doelpunten maken lijkt momenteel moeilijk.

Maar toch moet je het ze nageven: ze scoren zo goed als elke wedstrijd zeker één keer. In de afgelopen negen duels kon enkel Antwerp de nul houden.

En dat terwijl Club zelf amper nog een clean sheet weet te verzamelen. Sinds november vorig jaar lukte dat enkel tegen datzelfde Antwerp.

Ook de Vereniging weet het doel wel staan: in de recentste zeventien matchen kwamen ze maar twee keer niet tot scoren.

Beide teams scoren (notering van 1.66)

 

Must See

More in Jupiler Pro League