Verbind je met ons

HomeSerie A

Lazio Roma – Inter: Blijft de kampioen van Italië ongeslagen?

De odds van een sportweddenschap worden grotendeels gebaseerd op statistieken. De stats zitten dus al verrekend in de odds, ook bij betFIRST

Komend weekend worden de Europese clubcompetities weer hervat. Een van de duels om naar uit te kijken is die in de Serie A tussen Lazio Roma en Inter. De bezoekers, die vorig jaar kampioen van Italië werden, zijn nog ongeslagen. Blijft dat zo of gaat Lazio er met de zege vandoor?

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Lazio – Inter vind je hieronder.

De kampioen dendert door

Ondanks het feit dat regerend kampioen Inter dit seizoen nog geen wedstrijd verloor (vijf gewonnen, twee gelijk), staat de club niet bovenaan. Napoli verloor nog geen enkel punt en voert dus de ranglijst aan.

Inter pakt rustig haar punten en won op de duels tegen Atalanta (2-2) en Sampdoria (2-2) na alle duels in de Italiaanse competitie. Wordt de nummer zes uit de Serie A, Lazio Roma, het volgende slachtoffer?

Inter wint van Lazio Roma (notering van 2.25)

 

Doelpuntrijk duel

Zowel Lazio Roma als Inter weten dit seizoen vaak het net te vinden. Na zeven Serie A-duels staat de teller voor Inter op 22 goals, terwijl de ploeg uit Rome vijftien keer scoorde. Daarnaast is het ook opvallend dat Lazio al twaalf tegengoals kreeg…

Met goaltjesdieven Ciro Immobile, Edin Dzeko en Lautaro Martinez aan de aftrap,  kan het ook bijna niet anders dan dat het wel eens een doelpuntrijk duel gaat worden.

Minimaal vier goals bij Lazio - Inter (notering van 2.50)

 

Spitsenstrijd in Rome

De strijd tussen Lazio Roma en Inter is ook die tussen doelpuntenmachines Ciro Immobile en Edin Dzeko.

Allebei scoorden ze dit seizoen al zes keer in de Serie A, waardoor ze allebei topscorer zijn van de competitie.

Met het thuisvoordeel voor Immobile is de kans groot dat hij zijn stempel wederom op het duel wil gaan drukken.

Immobile scoort tegen Inter (notering van 2.40)

Must See

More in Serie A