HomeJupiler Pro League

Zit er opnieuw een gelijkspel aan te komen voor Anderlecht tegen STVV?

Anderlecht-Kortrijk

Anderlecht mag zondagnamiddag op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij Sint-Truiden.

Paars-Wit kon in hun laatste drie wedstrijden in de Jupiler Pro League niet meer winnen, kan ook STVV daarvan profiteren?

Online weddenschappen afsluiten doe je bij betFIRST! Hieronder vind je alvast de meest interessante noteringen om te wedden op STVV – Anderlecht!

Gelijkspel

Anderlecht speelde in haar laatste drie wedstrijden maar liefst even veel keer gelijk.

Dat deden ze achtereenvolgens tegen AA Gent (1-1), KV Oostende (2-2) en Club Brugge (1-1).

Komen ze ook op het veld van STVV niet verder dan een puntendeling?

Gelijkspel (notering van 3.90)

Tweede helft

Sint Truiden kon dit seizoen slechts drie keer in de eerste helft scoren, maar liefst 70 procent van alle doelpunten viel na de rust.

Ook Anderlecht is duidelijk sterker in de tweede helft.

Paars-Wit wist in totaal vijf doelpunten te scoren in de eerste 45 minuten. Vijftien doelpunten vielen in de tweede helft.

31.6 procent van hun totaal aantal gescoorde doelpunten werd zelfs enkel in het laatste kwartier behaald.

Het is duidelijk dat deze ploegen steeds sterker uit de kleedkamer na de eerste helft.

Helft met meeste doelpunten: tweede helft (notering van 2.15)