Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

KV Mechelen kan verrassend uit de hoek komen tegen Anderlecht

Op Standard na spelen alle ploegen uit de G5 hun wedstrijd van de 29e speeldag op zondag. Anderlecht begint er om 18u15 aan tegen KV Mechelen. Alle ogen zullen op Vincent Kompany gericht zijn, want Anderlecht moet eigenlijk gewoon winnen… maar zal dat ook effectief gebeuren? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!


Anderlecht is sterk in eigen huis

De muren van het Astridpark lijken een stevig fort te vormen rond Anderlecht. Paars-Wit heeft namelijk een sterke thuisreputatie én zeker tegen KV Mechelen. In 42 thuiswedstrijden doorheen de hele geschiedenis kon KV Mechelen amper twee keer winnen. Daarvoor moeten we zelfs al terug gaan naar 1990 en 1994. In de laatste achttien thuisconfrontaties heeft Anderlecht dus niet meer verloren van KV Mechelen. Toch wel straf!

Bekijk de noteringen hier:

Anderlecht wint in de reguliere speeltijd van KV Mechelen (notering van 1,95)
Het staat gelijk aan de rust en Anderlecht wint van KV Mechelen (2,80)


Trust the process

Met ondertussen al zes verloren wedstrijden en maar liefst twaalf gelijke spelen presteert Anderlecht duidelijk nog steeds onder het verwachte niveau. “Trust the process”, klinkt het bij coach Vincent Kompany, maar hoelang blijven de supporters dat nog slikken? Het lijkt er op dat Paars-Wit op dit moment van zowat élke ploeg kan winnen of verliezen. KV Mechelen heeft dus een ideale gelegenheid om hiervan te profiteren.

Bekijk de noteringen hier:

KV Mechelen wint in de reguliere speeltijd van Anderlecht (notering van 4,25)
KV Mechelen wint de wedstrijd of de wedstrijd eindigt in een gelijkspel (notering van 2,00)

 

De recente geschiedenis leert ons…

Beide ploegen kunnen zondagavond winnen, dat staat vast. De statistieken hebben voor zowel KV Mechelen als voor Anderlecht iets te zeggen. En als we de laatste vijf wedstrijden gaan bekijken dan klopt dat ook helemaal. Mechelen won een keertje, Anderlecht won een keertje, maar opvallender: Er werd maar liefst drie keer gelijkgespeeld. Dat toont nog maar een keertje aan dat beide clubs de laatste jaren gelijk opgaan.

Bekijk de noteringen hier:

De wedstrijd eindigt in een gelijkspel (notering van 3,95)
Het staat gelijk aan de rust en de wedstrijd eindigt in een gelijkspel (5,75)

Laatste vijf confrontaties tussen Anderlecht en KV Mechelen

Must See

More in Jupiler Pro League