Verbind je met ons

HomePremier League

De derby van Manchester: 22ste zege op rij voor de ploeg van Guardiola?

Manchester-City---Manchester-United---betFIRST

Manchester City is bezig aan een ongekende reeks. De ploeg van Pep Guardiola won sinds 19 december (!) alle wedstrijden in de Premier League en de voorsprong op nummer twee Man U bedraagt veertien punten. Zondag staat de derby van Manchester op het programma. Breidt Man City de reeks uit en wint het ook van de stadsgenoot? Alles wat je moet weten over dit duel, lees je hier bij betFIRST.

22ste zege op rij voor Man City?

In alle competities heeft Manchester City nu 21 keer op rij gewonnen. Een ongekende reeks natuurlijk, want tussendoor werden grote ploegen als Arsenal, Chelsea, Manchester United en Liverpool verslagen. Bovendien keerden Sergio Agüero en Kevin De Bruyne onlangs terug bij The Citizens, dus de ploeg van Guardiola kan zaterdag over de belangrijkste spelers beschikken…

Bekijk de noteringen hier:

Manchester City wint (notering van 1.54)

Manchester City wint met 1-0, 2-0 of 3-0 (notering van 2.00)

Toch is Man City gewaarschuwd….

De achterstand op Manchester City bedraagt dan wel veertien punten, en de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer speelt vooral in uitduels veel te vaak gelijk, toch verloor Man U dit seizoen nog geen enkel duel op vreemde bodem. Acht overwinningen en zes keer een gelijkspel. Bovendien zijn The Mancunians in de laatste drie duels met de stadsgenoot ongeslagen. Beëindigt uitgerekend de grote rivaal de winning streak van Manchester City? Een interessante notering bij betFIRST. Wellicht een poging waard?

Bekijk de noteringen hier:

Man U verliest niet van Man City (notering van 2.65)

Man U wint bij Man City (notering van 7.00)

Must See

More in Premier League