Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Krijgen we deze keer wel doelpunten te zien bij Anderlecht – Antwerp?

Anderlecht spelers algemeen seizoen 2023 2024

Het wachten is eindelijk over en de Belgische Jupiler Pro League is weer van start gegaan! RSC Anderlecht ontvangt zondag landskampioen Royal Antwerp FC en hoopt in dat duel de eerste punten van het seizoen te gaan pakken. Het eerste treffen met Union Sint-Gillis liep uit op een 2-0 nederlaag, terwijl de ploeg van trainer Mark van Bommel met 1-0 won van Cercle Brugge.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC vind je hieronder.

Zware opgave voor bezoekers

Het duel tussen RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC bleek vorig seizoen een duel waarin de sluitposten zich konden onderscheiden, want in de twee gespeelde edities van vorig jaar werd niet gescoord.

Daarnaast zal de ploeg uit Antwerpen alles uit de kast moeten trekken om met drie punten terug te keren naar De Bosuil, want er werd voor het laatst gewonnen in 2019 van RSC Anderlecht in een uitwedstrijd. Er werd echter niet altijd verloren…

Van de laatste vijf ontmoetingen bij RSC Anderlecht won de thuisploeg drie keer met één doelpunt verschil en werden de punten twee keer gedeeld (2-2 en 0-0) De ploeg van trainer Brian Reimer zal dan ook vol vertrouwen uitkijken naar het treffen met de kampioen van België.

Anderlecht wint van Antwerp (notering van 2.60)

 

Weinig goals?

Bij de thuisploeg van zondag kwamen de nodige versterkingen afgelopen zomer, maar er werd ook afscheid genomen van sterkhouder Bart Verbruggen.

De Nederlandse goalie was in het voorgaande seizoen één van de steunpilaren van RSC Anderlecht, maar hij verkaste naar het Engelse Brighton & Hove Albion. In zijn plaats kwam doelman Maxime Dupé.

Ook in aanvallend opzicht kwamen er een aantal versterkingen, waaronder spits Kasper Dolberg. De Deense spits kwam over van het Franse OGC Nice en hoopt in het eerste thuisduel van het nieuwe seizoen voor eigen publiek direct te schitteren.

Aangezien het nieuwe seizoen slechts één week oud is, valt er nog weinig te zeggen over de statistieken, maar aangezien het vorig jaar twee keer 0-0 werd, Anderlecht in de eerste speelronde niet scoorde en Antwerp ook maar tot één doelpunt kwam, houden we ons hart vast.

Maximaal één goal bij Anderlecht - Antwerp (notering van 4.20)

Must See

More in Jupiler Pro League